Discuție Utilizator:Fakir80

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 16 ani de Rsocol în subiectul Drepturi de autor pentru imagini

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Fakir80) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! --goliath 17 noiembrie 2007 15:49 (EET)Răspunde

Drepturi de autor pentru imagini[modificare sursă]

Aţi trimis la Wikipedia imaginile Imagine:Europe 900.jpg, Imagine:Europe900.JPG, Imagine:Europe 900..jpg, specificând că sunteţi autorul acelor imagini şi că le oferiţi domeniului public. Am observat însă că imaginile provin de la http://www.euratlas.com/big/900big.jpg, care marchează clar că este posesorul drepturilor de autor asupra acelor imagini. Ca atare, imaginile respective au fost şterse, deoarece utilizarea imaginilor aflate sub incidenţa drepturilor de autor poate fi făcută doar în anumite condiţii stricte. Răzvan Socol mesaj 3 martie 2008 09:32 (EET)Răspunde

Aceeaşi avertizare se aplică şi pentru imaginile Imagine:Magyar11.jpg, Imagine:Tartar.gif, Imagine:Wander.gif, care au fost preluate de pe site-ul http://historicaltextarchive.com fără să se precizeze sursa, specificând în mod incorect că sunteţi autorul acelor imagini şi că le oferiţi domeniului public. Răzvan Socol mesaj 3 martie 2008 09:55 (EET)Răspunde