Discuție Utilizator:84.247.60.100

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 17 ani de Pixi în subiectul Lămurire

==■ Testul v-a fost anulat==

Testul dumneavoastră a funcţionat, dar a fost anulat. Pentru alte încercări vă rugăm să folosiţi cutia cu nisip. Vă invităm să citiţi şi pagina de bun venit pentru a afla cum puteţi contribui la enciclopedia noastră. Mulţumim. -- Pixi discuţie 3 martie 2007 20:49 (EET)Răspunde


Pai ce-am facut? Am corectat exprimarea.

Cum scap de avertizarea cu mesaje noi?

Lămurire[modificare sursă]

  • La Discuţie:Oceanul Indian aţi făcut un comentariu propriu unui forum: Frate, la morfologie nu intelegi nik. Exprimare de toata jena., wikipedia nu este un forum. Vă rog, dacă observaţi o eroare, remediaţi-o, iar dacă aveţi vreun comentariu, vă rog să îl faceţi folosind un limbaj adecvat. Pentru că sunteţi probabil la prima utilizare am scos avertizarea cu privire la test.
  • Nu puteţi scăpa de avertizarea de mesajul nou. -- Pixi discuţie 3 martie 2007 21:09 (EET)Răspunde
Pai, ai citit articolul? Trebuie reformulata intreaga fraza. Nu stiu, sa ma bag, sa nu, imi da cineva peste degete, iata ca-mi da. Am zis ca e mai bine sa las mesaj. 10 x ca ai scos avertizarea.
Am citit mesajul, sa ma lase in pace. Tooot apare aveti mesaje noi, m-a pacalit de 3 ori.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 84.247.60.100 (discuție • contribuții).
Puteţi să faceţi modificările chiar dvs, wikipedia este o encilopedie liberă, oricine poate scrie, dar vă rog să vă asiguraţi că ce scrieţi este mai bun decât ce este în acest moment :-). Succes, dacă aveţi nevoie de ajutor tehnic, vă stau la dispoziţie! -- Pixi discuţie 3 martie 2007 21:25 (EET)Răspunde