Discuție Utilizator:83.103.171.4

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Drepturile de utilizare a conținutului de la Wikipedia[modificare sursă]

Conținutul de la Wikipedia poate fi folosit în orice scop, inclusiv cel comercial, inclusiv cel de a-și face reclamă cu condiția respectării licenței Creative Commons Atribuire-Distribuire în condiții identice 3.0, sub care l-ați publicat; aceasta înseamnă „libera circulație a informației”. Astfel, utilizarea de către site a acestui text este legală, atâta vreme cât se păstrează licența și legătura către Wikipedia. Site-ul respectiv are o legătură către articolul original, deci respectă condiția de Atribuire. Se poate cere doar să respecte și condiția de Distribuire în condiții identice, și anume să treacă în dreptul textului licența sub care este disponibil. —Andreidiscuție 16 iunie 2010 13:35 (EEST)[răspunde]


Nu sunt deloc multunit de raspunsul dumitale, si nu cred ca este in conformitate cu libera circulatie a informatiei proimovata de Wikipedia. Uite cum o sa facem in acest caz: Asa cu acestui indiviizi de la Optim Repair SRL au preluat in mod ilegal acest articol in scopuri personale, asa o sa-l preiau si eu pe paginile mele personale de internet in scop de reclama(oricum eu sunt autorul acestui articol), si o sa-i sfatuiesc si pe ceilalti colegi de-ai mei, forajisti adevarati, nu escrocii de Internet, sa faca acelasi lucru.

Atunci sa vedem daca lumea o sa mai citesca paginile lui Wikipedia ( si pe sponsorii vostrtrii), sau paginile noastre, (si pe sponmsorii nostri) Sa auzim numai de bine, si cred ca sefii dumitale nu or sa fie deloc incantati de aceste probleme.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 83.103.171.4 (discuție • contribuții).