Discuție Utilizator:83.103.150.199

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 14 ani de Bourge în subiectul Ok, am terminat de măcelărit! :)

Ok, am terminat de măcelărit! :)[modificare sursă]

Nu trebuia să-mi spuneţi... Glumesc: am făcut în general aceleaşi modificări: am descris link-urile, ca să ştie lumea la ce să se aştepte înainte de a da click pe ele, am şters pe cele care nu mergeau, imagini... hmm, am fost tentat să-l pun pe Liiceanu în dreapta, dar am zis că o să săriţi iar în sus sau în capu-mi, pentru că nu se vede bine în dreapta. Apoi l-am văzut pe Pleşu în dreapta şi se pare că e ok, deci nu mai înţeleg nimic... Doar pe Cioran l-am pus într-un chenar fără să-i schimb dimensiunea pentru că în navigatorul meu imaginea deborda peste text. Cam atât. --Vlad 23 septembrie 2005 00:17 (UTC)

Dacă încă o dată mai ştergi pagina de discuţii de la articolul despre Scrisoarea de refuz a premiului Nobel a lui JPS, voi cere ca să ţi se blocheze accesul la Wikipedia. --Vlad 23 septembrie 2005 15:11 (UTC)
Exact acesta e mesajul meu. Atâta timp cât pe acea pagină nu şi-a mai expus nimeni altcineva părerea, în afară de noi doi, tu nefiind de acord cu propunerea mea, ai şters pagina, ceea ce echivalează cu un vandalism, conform regulilor Wikipedia. Dacă se mai repetă, pentru acest motiv, voi propune blocarea accesului... --Vlad 23 septembrie 2005 15:21 (UTC)
E ok cu imaginile lui Michel Houellebecq, lipsea formatul de domeniu public. Pe viitor ar fi bine ca astfel de imagini să nu fie uploadate direct la Wikipedia ci aici: http://commons.wikipedia.org, pentru ca orice wikipedie în orice limbă să le poată folosi... Mulţumesc. --Vlad 25 septembrie 2005 18:39 (UTC)
Nu e vina mea că nu te loghezi înainte de a scrie în ro.wp. Acu' m-ai făcut curios şi o să citesc şi eu articolul... --Vlad|-> 6 octombrie 2005 11:18 (UTC)

Vă rugăm să nu ştergeţi secţiuni de text sau legături externe valide din articolele Wikipedia. Aceste acţiuni pot fi considerate vandalism. Dacă vreţi să faceţi teste, folosiţi cutia cu nisip. Vă mulţumim! - Anclation 18 ianuarie 2007 20:42 (EET)Răspunde

Dacă sunteţi utilizatorul Medenagan vă rugăm să vă autentificaţi atunci când vă modificaţi pagina de utilizator pentru a nu crea confuzii.--Bourgediscuţie 8 septembrie 2009 20:57 (EEST)Răspunde