Discuție Utilizator:2A04:2413:8003:B380:31B6:6D53:6411:34D6

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

■ Testul v-a fost anulat[modificare sursă]

Testul dumneavoastră de la pagina Wikipedia:Pagini de recuperat/Partidul Oamenilor Liberi a funcționat, dar a fost anulat. Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți pagina personală de teste. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! Pafsanias (discuție) 4 iulie 2021 14:12 (EEST)[răspunde]

Dacă această adresă IP este partajată și dumneavoastră nu ați făcut modificări neconstructive, puteți crea un cont de utilizator pe care să-l folosiți doar dumneavoastră pentru a ocoli eventuale avertizări irelevante.

Problema notabilității[modificare sursă]

Pagina Partidul Oamenilor Liberi are această problemă de notabilitate așa cum consideră wikipedia.ro, problema este că nu prea există surse care să ofere mai multe informații despre acest partid regional (în cel mai bun caz, informațiile sunt de la însăși POL). Ar fi păcat ca acest articol să fie șters, considerând că este mai notabil decât alte pagini precum : Demos. Am căutat și nu există mai multe surse în momentul de față, dacă o să fie șters iar, singura șansă de a se păstra ca pagină ar fi decât dacă v-a deveni un partid mai important pe viitor.