Discuție Utilizator:109.166.139.65

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă


Bine ați venit!

Bună ziua, și bine ați venit la Wikipedia! Sper că vă place aici și că vă veți hotărî să rămâneți. Din păcate, una sau mai multe pagini create de dumneavoastră, cum ar fi Scriere automatică, nu este conformă cu îndrumările Wikipediei și ar putea să fie în curând ștearsă.

Există o pagină despre crearea de articole, intitulată Cum scriu un articol. Dacă v-ați împotmolit și aveți nevoie de ajutor, puteți veni la Cafenea, unde wikipediști cu experiență vă pot răspunde întrebărilor. Sunt mai multe linkuri pe care le puteți citi:

Sper că vă va plăcea aici și că veți dori să deveniți wikipedist! Vă rugăm ca, pe paginile de discuție, să vă semnați cu patru tilde (~~~~); aceasta va produce automat numele dumneavoastră și data curentă.

Bună ziua și bine ați venit la Wikipedia. Deși toată lumea poate contribui la Wikipedia, introducerea de pagini nepotrivite, cum ar fi Scriere automatică, nu este conformă cu politicile noastre. Dacă doriți să experimentați, vă rugăm să folosiți pagina dvs. de teste.

Dacă sunteți de părere că această notificare a fost plasată eronat, puteți contesta ștergerea în pagina de discuții a articolului. Puteți vizita aici pagina respectivă de discuții, în care puteți da motivele, dar țineți cont că odată etichetată astfel, pagina va fi ștearsă în curând dacă eticheta este corectă. Vă rugăm să nu scoateți dumneavoastră eticheta, dar nu ezitați să adăugați informații în pagină în cazul în care considerați că astfel ea ar putea fi adusă în conformitate cu politicile și îndrumările Wikipediei. Sfântul (discuție) 2 noiembrie 2021 17:54 (EET)[răspunde]

■ Seriozitate[modificare sursă]

Nu credem că cititorii vor gusta umorul din contribuția dumneavoastră recentă, de tipul celui de la pagina Scriere automatică, considerând că aici încercăm să creăm o enciclopedie cuprinzând articole informative. Astfel, vă rugăm, să păstrați un ton serios și să scrieți într-un stil enciclopedic. Pentru a afla cum puteți contribui la proiectul nostru, vă invităm să citiți pagina de bun venit. Vă mulțumim! Victor Blacus (discuție) 2 noiembrie 2021 17:56 (EET)[răspunde]

Dacă această adresă IP este partajată și dumneavoastră nu ați făcut modificări neconstructive, puteți crea un cont de utilizator pe care să-l folosiți doar dumneavoastră pentru a ocoli eventuale avertizări irelevante.