Discuție Portal:Anime și manga

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Aceasta este pagina de discuții al portalului Anime și manga.

Dezvoltare articole + îmbunătățire portal[modificare sursă]

Salutare tuturor! Aș dori să enumăr câteva din anumite obiective care ar trebui atinse pentru ca acest portal referitor la subiectele anime și manga să fie mult mai explicit și să cuprindă cât mai multe articole cu un conținut bogat, cuprinzător:

  • Portal:Anime și manga/Aniversări - Propun realizarea unui tabel, identic cu portalul de pe en.wiki, care să ilustreze câte o dată importantă pentru acest domeniu, mai ales că aceste articole anime/manga cuprind o serie de date referitoare la o anumită lansare a unui serial sau reviste manga, etc.
  • Dezvoltare de articole + personaje - Sunt convins că sunt multe serii anime/manga, fiecare cu multitudinea lor de personaje, însă cred că dacă sunt luate încetul cu încetul, se poate acoperi o mare parte din acestea.
  • Realizarea de formate specifice - pe lângă cele cunoscute (format serie anime, format serie manga, format personaj,etc.), cred că ar trebui să se inițieze un format asemănător cu {{Jigoku Shoujo}}, care să cuprindă toate informațiile referitoare la un anumit anime.

Momentan, de aceste lucruri cred că ar trebui să ne ocupăm. Puțină determinare, puțin timp liber și cred că putem ridica statutul acestui portal, să se ridice la înălțimea celorlalte. Goldenphoenix2007 (discuție) 5 iunie 2011 18:16 (EEST)[răspunde]