Discuție Format:FoștiAdministratori

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 16 ani de לערי ריינהארט în subiectul redenumire

redenumire[modificare sursă]

Gangleri a fost redenumit
‫·‏לערי ריינהארט‏·‏T‏·‏m‏:‏Th‏·‏T‏·‏email me‏·‏‬ 23 decembrie 2007 02:14 (EET)Răspunde

Ridici o problemă interesantă. La momentul când ai fost administrator, lumea te ştia de Gangleri -- din punctul ăsta de vedere ar trebui să păstrăm forma veche. Totuşi, dacă cineva vrea să-l contacteze pe fostul administrator Gangleri va constata că acel utilizator nu există -- din punctul ăsta de vedere ar trebui să folosim forma nouă. Concluzia: naiba te-a pus să-ţi schimbi numele de utilizator! :-)
Totuşi, dat fiind că vechiul nume este redirect la noul nume, cred că a doua problemă este una falsă, iar prima nu este. Prin urmare nu cred că este necesară vreo modificare în format. Sunt deschis la alte opinii. --Gutza DD+ 23 decembrie 2007 02:20 (EET)Răspunde

Dragă Gutza, în momentul la care am început contribuţia la acest proiect programele care stau la baza acestuia erau conceput de zeloşi care foloseau până atunci în marea majoritate caractere codificate prin 7 bit ASCII si cunoşteau doar (?) ecranele TTY. De atunci am realizat împreună numeroase schimbări.
La wikt:yi:template:bug tracking/gangleri găseşti locurile unde mă ocup în special de problemele scripturilor bidirecţionale.
Menţiunea originală referitoare la redenumirea numeleui meu nu este o problemă. Cred că o notă asupra redenumirii poziţionată sub tabela corespunzătoare ajunge. Salutări din München
‫·‏לערי ריינהארט‏·‏T‏·‏m‏:‏Th‏·‏T‏·‏email me‏·‏‬ 23 decembrie 2007 02:58 (EET)Răspunde

Dragă Gangleri, (scuză-mă că te apelez folosind vechiul nume, dar nici măcar nu ştiu cum se pronunţă numele tău nou, darămite să-l scriu)
Te rog spune mai explicit ce anume doreşti schimbat, îmi este neclar. Vrei să se menţioneze numele tău în grafie ebraică sub numele vechi? Înţeleg bine? Nu cred că este necesar, dar nici nu mie se pare vreo problemă, dacă asta doreşti.
Sper că ai sesizat smiley-ul de la sfârşitul primului paragraf din răspunsul meu anterior -- era doar o glumă. --Gutza DD+ 23 decembrie 2007 03:10 (EET)Răspunde

Dragă Gutza, am fost toată ziua pe http://test.wikipedia.org/. Am adăugat la pagina mea:

Transcripţia numelui de utilizator « לערי ריינהארט » este « lɛʁi ʁɑjnhɑʁt » .

Poate poţi traduce en:Transcription (linguistics) sau ne ajută careva cu traducerea. Mulţumesc anticipat! Pe curând
‫·‏לערי ריינהארט‏·‏T‏·‏m‏:‏Th‏·‏T‏·‏email me‏·‏‬ 23 decembrie 2007 16:54 (EET)Răspunde

P.S. Ajunge o "steluţă" de felul * cu un link la un loc unde putem folosi "{{anchor|anchor=gangleri}}" la lista amintită.