Discuție:Zona 51

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Extratereștri[modificare sursă]

în vedere că teoria cu extratereștrii este o speculație, propun să lăsăm afară informațiile legate de extratereștri și OZN-uri. Wiki e o enciclopedie, unde se cer argumente științifice, susținute de dovezi. Și pe mine mă fascinează ideea cu extratereștrii, dar până acum e o speculație.

--Arado 27 iulie 2005 13:57 (UTC)

După cum am mai spus și cu altă ocazie[modificare sursă]

dacă vă uitați in wikipedii străine, găsiți excelente articole despre teorii, articole foarte bine documentate care tratează teoriile din toate punctele de vedere etc. Personal am citit cu mare interes teorii despre asasinarea lui Keneddy, despre misiunile Apollo etc. și nu văd de ce nu și-ar avea locul într-o enciclopedie liberă ca Wikipedia. Apoi fiecare este liber să creadă ceea ce citește. Doar sunt atâția care contestă evoluționismul, holocaustul etc. Părerea mea... --Vlad 27 iulie 2005 14:19 (UTC)

De acord. Orice argument sau teorie cât de cât răspândită trebuie prezentată, indiferent cât de "neștiințifică" ar putea părea. Cum zicea cineva: Wikipedia nu își propune să prezinte adevărul, ci să sintetizeze cunoștințele pe care le avem despre unele sau altele. IulianU 27 iulie 2005 14:55 (UTC)

(adus de la Discuție:Aria 51)

Aria 51 sună ca naiba pe românește, de parcă ar fi vorba de un lot de suprafață arabilă la un CAP. Nu știu dacă există o traducere împămîntenită la noi a lui Area 51, dar după mine Zona 51 este cea mai bună alegere. --AdiJapan  26 decembrie 2005 20:40 (EET)[răspunde]

Din câte am citit, termenul folosit în română este cel de "zonă". Susțin forma de "Zona 51". --R.S. 26 decembrie 2005 20:48 (EET)[răspunde]

articol sub orice critică[modificare sursă]

Chestii de genul "Cam aici se opresc lucrurile corecte despre Zona 51. Mai departe încep detaliile mai puțin plăcute pentru autorități" nu au ce căuta pe wikipedia. Plus că nu ne interesează nici speculațiile nefondate ale autorului, nici presupunerile lui de antiamerican convins :) Nu sunt surse citate, nu e un articol credibil. "Se presupune", "se mai crede".. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 84.232.169.108 (discuție • contribuții).