Discuție:Zippo

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Cineva insista sa modifice pagina in conformitate cu bunul sau plac, fara vreun motiv rezonabil. Modificarile de forma sunt complet inutile, ideea este sa poti oferi cat mai multe informatii celor interesati, nu sa modifici textul astfel incat sa sune bine pentru propriile urechi. Daca cineva gaseste vreo greseala de exprimare sau de scriere sunt cel mai fericit sa o indrept. Dar intruziunea intr-un material pe care l-am tradus / compilat personal si cu care n-a avut nimeni nicio problema timp de un an si jumatate, mai ales cand vine din partea unui copil de liceu care are impresia ca lucrurile TREBUIE facute asa cum stie el, este deranjanta. Stima!Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 86.125.163.230 (discuţie • contribuţii).

Pa. - nu este district![modificare sursă]

Pa. este stat in stat:) ! Cineva insista ca textul sa fie imprecis?! Alexander Tendler (discuţie) 2 septembrie 2009 00:27 (EEST)[răspunde]

Problema articolului privind sursele[modificare sursă]

Acest articol, în formele pe care le-a avut până în data de 20 iunie 2010 are următoarele probleme importante:

1. A fost conceput de Utilizator:Zippo, care se declară specialist în domeniu, fără să plaseze note cu referinţe de unde este scoasă fiecare afirmaţie din articol. Conform politicii WP:FCO, această formă (fără note) este considerată în acest moment cercetare originală a acestui utilizator, lucru neadmis. Problema se va rezolva prin plasarea notelor. Apoi, se poate trece la examinarea privind cât de încredere sunt sursele citate în acele note.

2. Nu orice informaţie, indiferent cât de utilă este (v. exemplul cu numerele de telefon din politici) este material enciclopedic. S-ar putea ca o parte din conţinut, chiar dacă este verificabil, adevărat şi util să fie inadmisibil pe Wikipedia. Stabilirea a ce e admisibil şi ce nu nu se face de specialiştii în conţinutul articolului, ci de specialiştii în politicile Wikipediei.

Celelalte probleme, ca virgule, exprimări, mărimea şi poziţia figurilor etc. sunt chestiuni minore, rezolvabile. --Turbojet 20 iunie 2010 10:38 (EEST)[răspunde]