Discuție:Wohlfahrtioză

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Nu vă băgaţi cu etichetele voastre deştepte în acest articol, pentru că el este în construcţie[modificare sursă]

Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Falco (discuție • contribuții).

Atunci, te rog sa introduci {{dezvoltare}} deasupra articolului. --ΓίѓЇ║ä ©®ǿ©Ǿ mesaj 8 aprilie 2008 15:08 (EEST)[răspunde]

_______________________


Dragã domnule Firilãcrocodil,

Sunteţi un utilizator care, din pãcate, deşi sunteţi interesat de foarte multe obiecte ştiinţifice (dupã cum apare din fişa dvs.), dar care încã nu au ajuns sã constituie o bazã serioasã în cultura dvs. actualã (dat fiind vârsta dvs.), nu staţi prea bine nici cu educaţia. Încã nu aţi învãţat sã vã adresaţi acelor colaboratori pe care nu-i cunoaşteţi, despre care nu ştiţi nimic şi care, dupã cum reiese din aceeaşi fisã personalã din WP, nu au ce învãţa de la dvs. Este bine sã vã revedeţi stilul de adresare şi sã folosiţi expresia « atunci, vã rog sã introduceţi ... » în locul cuvintelor dvs. nepoliticoase : « atunci, te rog sã introduci ... ».Pentru cã, scumpule (şi vã amintesc o vorbã populară româneascã foarte potrivitã), « nu ne-am tras de brãcinar » niciodatã sau « nu am mâncat din aceeaşi strachinã ».

Falco

P.S. Nu este necesar nici un rãspuns din partea dvs.

Domnule Geo,

Am şters foarte justificat afişele care au fost lipite pe acest articol şi care mi-au dat impresia cã unii din colaboratorii dvs. nu ştiu altceva decât sã lipeascã afişe de “avertizare” (?!) cu convingerea cã prin acest act ei sunt savanţi “notabili” ai culturii românesti (cel puţin). Ştiu cã dvs. aveţi un anumit fel de a gândi, care nu este corespunzãtor gândirii mele de om de ştiinţã. De aceea, vã rog foarte mult sã mã lãsaţi sã scriu un articol care nu existã în WP.ro, dar care existã în WP.fr şi scris tot de mine sub numele Anlirian. Am vrut sã vã ofer o variantã româneascã, pentru cercetãtorii din ţara noastrã şi, mai ales, sã le dezvãlui modalitatea ştiinţificã de cercetare entomologicã. Deci, nu mã tracasaţi cu “discuţii” interminabile şi lipsite de valoare, dacã aveţi nevoie de un asemenea articol şi dacã nu gândiţi preconceput cã el ar trebui “şters” din WP. In cazul în care consideraţi cã nu este necesar, atunci vã rog sã-mi comunicaţi, pentru a nu pierde timpul, vorba noastrã, de pomanã.

Falco

Mult stimate domnule AdiJapan,

Mã adresez dvs. cu gândul cã nu sunteţi supãrat pe mine din cauza micilor disensiuni provocate de non-concordanţa modului de gândire dintre mine şi unii din colaboratorii dvs. Din fericire, sunt un om cãruia îi trece repede şi nu reţine cauzele nemulţumirilor. Sper cã voi beneficia şi mai departe de sfaturile dvs. constructive şi fructuoase. De data aceasta, lucrând la articolul « Wohlfahrtioza », mi-am transpus o imagine (podomiaza şi oftalmomiaza la ovine) şi am constatat cã este prea micã. Aş dori s-o mãresc puţin, dar nu ştiu cum se procedeazã. Poate îmi puteţi explica, deoarece s-ar putea sã am nevoie şi în viitor de aceastã subtilitate tehnicã. Aştept cu plãcere rândurile dvs. şi vã mulţumesc pentru distinsa dvs. amabilitate.

Falco