Discuție:Vulvă

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Vulvă este un subiect de care se ocupă Proiectul Anatomie umană, o inițiativă de a construi o listă cuprinzătoare și detaliată cu informații despre anatomia umană Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
BAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa B pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Avertisment imagine[modificare sursă]

Următoarele imagini au fost şterse de la Commons sau au fost marcate spre ştergere. Te rog scoate-le din articole sau alătură-te discuţiei de la commons. Mesaj generat automat de CommonsTicker.

-- CommonsTicker 6 martie 2007 08:24 (EET)[răspunde]


Nu stiu ce rost are sa se faca redirect de la pizda, intrucat e un termen vulgar, si pana la urma oricine stie ce inseamna. In plus riscul ca articolul "pizda" sa fie vandalizat e ridicat.--Arado 13 iulie 2008 22:33 (EEST)[răspunde]

Nu am făcut redirectul intenţionat, pur şi simplu titlul articolului era Pizdă când l-am găsit şi l-am mutat unde trebuia. Îi las pe alţii să aprecieze dacă redirectul e util sau nu (eu aş zice un "da" neconvins), dar vandalismul nu e o problemă. Articolul poate fi (semi)protejat. --[[Utilizator:Urzică|22:38 (EEST)

Un fișier de la Commons folosite pe această pagină a fost propus pentru ștergere[modificare sursă]

Următorul fișier de la Wikimedia Commons folosite pe această pagină a fost propus pentru ștergere:

Participați la discuția de ștergere din pagina propunerii. —Community Tech bot (discuție) 8 august 2019 01:36 (EEST)[răspunde]