Discuție:Tunele Brașov

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 13 ani de Ark25 în subiectul Date eronate privind Tunele Brasov.
Articolul Tunele Brașov este un subiect de care se ocupă Proiectul Economie, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre economie Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
CiotAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa Ciot pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Date eronate privind Tunele Brasov.[modificare sursă]

Conform cu datele din Registrul Comertului in Brasov sunt inregistrate 5 firme care au in nume cuvantul 'tunele',respectiv: Tunele SA,Tunele Brasov SRL,Tunele Brasov Grup SRL,Tunele Comert SRL,Tunele Construct EDN SRL Tot din datele registrului(singurele oficiale),domnul Cercel nu figureaza cu actiuni sau parti sociale decat la Tunele SA si nici in acea firma cu procent de control. Considerand ca pagina scrisa initial de reprezentantul Tunele Brasov a fost modificata pentru prezentarea firmei Tunele SA ,va rog sa modificati numel firmei si linkul care face legatura cu pagina de web a firmei noastre.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Tunele Brasov (discuție • contribuții).

afirmația de mai sus este contrazisă de un articol de ziar: [1], în care se spune „Horatiu Cercel a achizitionat in ultimul trimestru al anului trecut 70% din actiunile Tunele Brasov”. Nu avem timp și bani de sunat la registrul comerțului din Brașov, nu facem nici jurnalism, ca să vedem cine erau acționarii la un moment dat, așa că ne bazăm pe ce scriu ziarele. —  Ark25  (discuţie) 21 noiembrie 2010 03:29 (EET)Răspunde