Discuție:Transfăgărășan

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Logo CEE Spring
Acesta este unul din articolele despre transportul din România înaintate la listele de articole pe țări în cadrul concursului Wikimedia CEE Spring 2016.

Galerie excesivă[modificare sursă]

Am redus imaginile din articol, ele fiind pe Commons. Wikipedia este o enciclopedie, nu o adunătură de imagini făcute la întîmplare. Nu este nevoie de masă ci de clasă (calitate). --L.Kenzel 30 ianuarie 2010 15:49 (EET)

Pentru a doua oara am redus multimea de imagini pe paginea subiectului. Nu pot intelege ce rost are mltimea de imagini aici, daca ele sunt la Commons (vezi si discutia). --L.Kenzel 9 februarie 2010 19:10 (EET)

Controverse, neclarități[modificare sursă]

Apropo de această modificare, numărul de decedați în timpul lucrărilor rămâne cel oficial. Se poate specula sau presupune pe această temă, dar trebuiesc aduse dovezi. Faptul că „se vorbește” de „sute” de morți, nu este un argument, ci o speculație sau – în cel mai bun caz o presupunere. --Accipiter GentilisQvadratvs(discuție) 11 mai 2014 14:08 (EEST)

Titlu[modificare sursă]

S-a operat fără a se discuta în prealabil o redenumire evident controversată în Transfăgărășean. Opinia mea este că autoritatea care dă numele unui drum este compania sau organizația care îl administrează sau care l-a construit, în acest caz CNADNR, care folosește în mod constant denumirea Transfăgărășan, alături de numărul său DN7C. —Andreidiscuţie 29 octombrie 2014 11:28 (EET)