Discuție:Târgu Jiu

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Famicom style controller Acest articol se încadrează în Proiectul România, o inițiativă de a îmbunătăți calitatea și acoperirea articolelor Wikipedia legate de România. Pentru mai multe informații vizitați pagina proiectului, unde vă puteți înscrie și puteți contribui la proiect.
Neclasificat Acest articol încă nu a fost evaluat pe scara de calitate.
Stock post message.svg De făcut pentru articolul Târgu Jiu: modifică  · istoric  · înnoiește


Câteva lucruri pe care le puteți face:

    Caracterizarea fotografiei ca reprezentând coloana infinitului este greșită. Vezi articolele despre Constantin Brâncuși și despre complexul monumental. Este necesar să se facă trimiteri la aceste articole și să se elimine contradicțiile dintre articole.

    Afil 19 octombrie 2006 21:09 (EEST)

    Vreți să spuneți că numele lucrării este greșit? Și în articolul Constantin Brâncuși imaginea cu coloana dă același nume, „Coloana infinitului”, la mouse over. E drept că pe parcursul articolului se dă și numele (un pic ambiguu) „Coloana (recunoștinței) fără sfîrșit” -- ambiguitatea rămînînd neclarificată și la articolul Ansamblul sculptural Constantin Brâncuși de la Târgu-Jiu. Dacă aveți cumva surse de încredere care precizează titlul corect vă rog să-l scrieți în toate aceste articole. Se poate menționa însă și numele sub care lucrarea este cunoscută de publicul larg, chiar dacă e incorect. — AdiJapan  20 octombrie 2006 04:05 (EEST)