Discuție:Târgu Jiu

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Bucharest-Calea-Victoriei-Aerial-View.jpg Articolul Târgu Jiu este un subiect de care se ocupă Proiectul Orașele României, proiectul care se ocupă cu întreținerea și dezvoltarea articolelor despre orașele din România Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
Început Acest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa Început pe scala de calitate.
Mare Acest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa mare pe scala de importanță.
Stock post message.svg De făcut pentru articolul Târgu Jiu: modifică  · istoric  · înnoiește


Câteva lucruri pe care le puteți face:

    Caracterizarea fotografiei ca reprezentând coloana infinitului este greșită. Vezi articolele despre Constantin Brâncuși și despre complexul monumental. Este necesar să se facă trimiteri la aceste articole și să se elimine contradicțiile dintre articole.

    Afil 19 octombrie 2006 21:09 (EEST)

    Vreți să spuneți că numele lucrării este greșit? Și în articolul Constantin Brâncuși imaginea cu coloana dă același nume, „Coloana infinitului”, la mouse over. E drept că pe parcursul articolului se dă și numele (un pic ambiguu) „Coloana (recunoștinței) fără sfîrșit” -- ambiguitatea rămînînd neclarificată și la articolul Ansamblul sculptural Constantin Brâncuși de la Târgu-Jiu. Dacă aveți cumva surse de încredere care precizează titlul corect vă rog să-l scrieți în toate aceste articole. Se poate menționa însă și numele sub care lucrarea este cunoscută de publicul larg, chiar dacă e incorect. — AdiJapan  20 octombrie 2006 04:05 (EEST)