Discuție:Pompă cu piston

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Pompă cu piston este un subiect de care se ocupă Proiectul Tehnologie, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre tehnologie Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Stergere nejustificata a unei discutii, de pe pagina de discutii[modificare sursă]

Domnule Stroe, faceti exces de zel, ati sters o discutie despre o pompa cu piston, de pe pagina de discutii a pompei cu piston.

Nu sunt de acord cu stergerea unei discutii de pe pagina de dicutii, care propune pentru dezbatere un brevet de inventie din domeniul pompelor cu piston.

Motivarea stergeri fiind catalogata "autopromovare" ???. Ca argument prezentati regulamentul "Ce este si ce nu este Wikipedia"

Aici este gresala. Eu nu am postat pe siteul oficial Wikipedia, si pe o pagina de discutii.

Se confunda siteul oficial Wikipedia cu niste pagini de discutii, e o mare diferenta intre una si alta.

Siteul oficial Wikipedia contine informatii sigure, verificate, fara drept de replici sau comentarii. Paginile de discutii contin niste discutii si comentarii pro si contra despre un anumit subiect.

Daca la pagina de discutii propui spre dezbatere un brevet de inventie, asta nu este autoprompvare, este pur si simplu o autoexpunere la critici foarte dure care pot duce la desfiintare sau umilire.

Sunt mii se specialisti care, daca nu ai argumente solide te desfiinteaza, nu te promoveaza.

Ca dovada ca nu aveti dreptate, se poate verifica, Wikipedia in limba engleza a acceptat, nu a sters acea discutie. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 2a02:2f0e:1b:300:7531:8ad5:6ada:9ee1 (discuție • contribuții).

Clarificare. Ce este si ce nu este "autopromovate" ???[modificare sursă]

Aceasta definitie, ce este "autopromovare" am copiato de pe Wikipedia:

"Este necesar să se specifice cu claritate faptul că activitățile de autopromovare reprezintă o formă specifică de publicitate în cadrul căreia emițătorul își promovează propriile produse, servicii, programe sau canale".

"It is necessary to make clear that self-promotional activities are a particular form of advertising in which the broadcaster promotes its own products, services, programmes or channels".

In concluzie, "autopromovare", inseamna sa existe un produs sau un serviciu pe care vrei sa le vinzi, cu scopul de a obtine un profit.

Reclama unui produs nu este ceva rau, cu sens negativ, este "mama comertului", numai ca trebuie platita.

Si daca faci reclama gratuita pe Wikipedia, vinzi mai multe produse, obtii profit mai mare, un profit ilicit, fara sa dai la nimenea nimic.

In cazul inventiilor, nu se considera autopromovare, pentru ca nu ai un produs pe care sa il comercializezi cu scopul de a obtine profit. Este o cale lunga pana la obtinerea unui produs vandabil.

La paginile de discutii, inventiile nu sunt un subiecte tabu, despre care este interzis sa discuti. Poti discuta despre ce inventie doresti, Romaneasca, Chinezeasca, Americana etc. Chiar se discuta pro si contra despre anumite inventii, fara sa fii cenzurat, sa fii acuzat de "autopromovare"

In concluzie. discutia despre un brevet de inventie se incadreaza la "Comunicarea stiintei", in engleza: "communication of science", (stiinta pe intelesul tuturor) si nu la autopromovare. Comunicarea stiintei este permisa, si nu trebuie stearsa, sau cenzurata. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 2a02:2f0e:3316:d100:1d93:60f1:6f7e:6e34 (discuție • contribuții).