Sari la conținut

Discuție:Nigger

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 2 ani de 188.24.29.2

Acest articol a fost tradus cu Google Translate? Cum a fost aprobat in acest fel? Este plin de greseli gramaticale, de cuvinte care nu exista in limba noastra (insult), fraze fara sens (cuvântul este auzit zilnic de milioane de oameni de toate rasele din întreaga lume care ascultă hip hop necenzurat și alte genuri muzicale în care compare), greseli de redactare ( termenl, limbile mediteranee) si altele. 188.24.29.2 (discuție) 24 august 2021 22:12 (EEST)Răspunde

Apoi, original research: Evident "niggur" era similar cu utilizarea modernă a cuvintelor "dude" sau "guy" in referinta citata, nu se spune nimic de acest fel. Pentru cine e evident, conform cui? Evident nu este si weasel word? Atribuie o autoritate enuntului ca si cum este un fapt.

Amestecam termeni in romana, netradusi, cu textul in romana? "colored" a devenit suficient de mainstream.

ofensator sau ofensător? O data este scris intr-un fel, alta data in alt fel.

Istoricul nu este in ordine cronologica. De la 'În 2008, Carla Sims' pana la '(Cineva știe numele meu).' vorbim despre primul deceniu din anii 2000, pe cand cu o fraza inainte, eram la 1900, si dupa sfarsitul sectiunii aratate de mine mai sus, revenim la literatura secolului XIX, iar de la paragraful urmator sarim inapoi la secolul 20, la 1960 si apoi la anii 90.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 188.24.29.2 (discuție • contribuții).