Discuție:Neda Marinescu

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 13 ani de 92.80.204.6 în subiectul Ștergere vs notabilitate

Ștergere vs notabilitate[modificare sursă]

tot ceea ce este postat este postat de psiholog Ilie Marinescu nepotul fizicianului. daca propunerea de stergere va avantajează este decizia fiecaruia insa eu pot dovedi ceea ce scriu Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de ILIE MARINESCU (discuţie • contribuţii).

Vă rog să luați parte la discuție și să citați toate sursele de care dispuneți. Propunerea de ștergere nu are a face cu vreun avantaj, ea urmărește doar să stabilească notabilitatea enciclopedică a subiectului. Aș fi bucuros să ajungem la concluzia că articolul trebuie păstrat (iar eu voi fi învățat ceva). -- Victor Blacus (discuţie) 26 iunie 2010 00:29 (EEST)Răspunde

fiind nascut in aceeasi casa unde s+a nascut fizicianul, deoarece este unchiul meu, datele fac parte din documentele de familie, si incerc in aceasta perioada sa ma ocup de aducerea la lumina a personalitatii acestui OM in limita timpului meu disponibil si m+as bucura daca am sustinere din partea celor care sunt ca si d.stra.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de ILIE MARINESCU (discuţie • contribuţii).