Discuție:Muzică electronică

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare

Observatie

Lista de muzicieni electronici ar trebui revizuita. Poate impartita pe stiluri. Ce credeti? (Diaconu 13 octombrie 2006 16:12 (EEST))

Dacă vă pricepeţi la muzică electronică şi la cei care o realizează, de ce nu încercaţi dvs. să o revizuiţi ? Pentru sfaturi tehnice vă stăm la dispoziţie. O zi bună. -- Pixi discuţie 13 octombrie 2006 16:17 (EEST)
Am sa incerc, poate postez aici o varianta provizorie. Multumesc Pixi.. (Diaconu 13 octombrie 2006 16:34 (EEST))


Poate se va incerca sa se faca o diferentiere intre DJ/ si toti de genul acesta "nou" si muzica electronica asa cum a fost ea lansata initial, inainte de a fi amestecata cu tot felul de alte genuri poate pentru a se pierde urma... Problema aceasta nu este nici pe departe usoara, stiu bine. Si ce discutii a iscat pe plan mondial nu mai vorbesc. Mai exact, unii, care nu prea faceau ceva in muzica, s-au gandit sa se suie intr-un tren care mergea si mergea bine. Pana sa se inteleaga bine ce se intampla...au ajuns compozitori de muzica electronica. Isao Tomita, Vangelis, TD, kitaro, JMJ, KS, si tot asa atunci ce fac? Sunt si ei DJ ?? Ehh, asta este situatia.Florian Nanu 14 noiembrie 2006 01:12 (EET)

Sunt partial de acord. In sensul ca un DJ nu produce muzica electronica, ci doar mixeaza (adica face trecerea intre piese), fie la radio.. sau intr-un club. Unii mixeaza jazz, pop, rock - chiar nu conteaza - asta e meseria lor. E o conceptie gresita ca un DJ ar avea pretentia ca "face muzica". Unii DJ produc intradevar muzica proprie si tind sa-ti pastreze numele "de scena" si pentru aceste activitati creative. Fara indoiala cei care sunt strict DJ nu au ce cauta in lista. In legatura cu diferentiarea muzica veche - muzica noua: vom gasi o solutie. Pentru inceput m-am gandit sa impart lista in 2 categorii: artisti romani si artisti straini. (Diaconu 18 noiembrie 2006 01:31 (EET))

Revizie 18 Noiembrie 2006[modificare sursă]

Am simplificat putin lista, unii nu se potriveau in lista. Si am impartit in 2 categorii. Voi incerca sa o imbunatatesc in continuare. (Diaconu 18 noiembrie 2006 02:03 (EET))