Discuție:Monument al naturii

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Separare[modificare sursă]

Cred că ar trebui mutată de aici lista monumentelor ale naturii din România, pentru că riscă să lase impresia că numai țara noastră are așa ceva, ceea ce nu-i adevărat (și nici articolul nu dă informații în acest sens). --Urzică (discuție) 15 martie 2012 12:37 (EET)

Poate că mutarea Listei de Arii protejate din România declarate monumente ale naturii la subcapitolul corespondent existent la Listă de rezervații naturale din România ar fi o opțiune optimă ? Oricum articolul Monument al naturii trebuie să rămână independent, astfel încât să se poată dezvoltata în sensul tratării problemei la modul general, cu - evident - un subcapitol despre particularitățile problemei în România. P.S. Ar fi o mică problemă în cazul mutării listei de Monumente ale naturii acolo, în sensul în care Listă de rezervații naturale din România ar deveni un pic mai extins și - poate - ceva mai greu de urmărit, dar nu cred că aceasta ar fi un impediment. --Accipiter Gentilis (discuție) 13 decembrie 2012 11:30 (EET)
Vezi propunerea mea aici. --Nicu Farcaș mesaj 13 decembrie 2012 11:42 (EET)
Păi văzusem deja propunerea lui Sebi din paginile Listă de rezervații naturale din România și Monument al naturii‎, astfel că m-am dus la pagina lui de discuții, observând că taurul deja fusese luat de coarne de către dv. Am preferat să scriu aici pentru a nu interveni direct, în discuția dintre voi doi. --Accipiter Gentilis (discuție) 13 decembrie 2012 16:26 (EET)
Pentru că Sebi a aplicat acele formate de unire a paginilor, am considerat necesar să dau explicațiile (contradictorii) pe pagina lui de discuții. Mulțumesc oricum pentru bune intenții. --Nicu Farcaş mesaj 13 decembrie 2012 16:51 (EET)

Rezervația[modificare sursă]

Blocurile de Calcar (Surducii) sunt situați pe teritoriul satului Pălici!!! Auraș Mîndruță (discuție) 29 august 2019 21:19 (EEST)

Stimate domnule Mîndruță, la Wikipedia nu creăm informație, ci doar preluăm informația din surse de încredere. Dacă denumirea zonei protejate este aceasta, ea trebuie respectate. Dacă aveți surse care să susțină cele afirmate de dvs. puteți eventual să înlocuiți comuna Viperesti cu satul-dar neapărat adăugând o notă de subsol. Strainu (دسستي‎)  29 august 2019 22:01 (EEST)