Discuție:Mănăstirea Mihai Vodă

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Steaua articolelor de calitate Mănăstirea Mihai Vodă este un articol de calitate; acesta, sau o versiune anterioară a acestuia, a fost identificat ca fiind unul dintre cele mai bune articole produse de către comunitatea Wikipediei. Articolul este încă deschis îmbunătățirilor; așadar, dacă considerați că îl puteți îmbunătăți, puteți să o faceți.
14 august 2007 Propunere articol de calitate Promovat
Articolul Mănăstirea Mihai Vodă este un subiect de care se ocupă Proiectul România, o inițiativă de a îmbunătăți calitatea și acoperirea articolelor Wikipedia legate de România Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.


Protocronism[modificare sursă]

Adică dacii indoeuropeni acum 6000 de ani? Despre care popor avem date de acum 6000 de ani? "în centrul curții, se găsea un sit arheologic geto-dacic, vechi de peste 6.000 [1] de ani compus dintr-o vatră, numeroase vase precum și alte vestigii." Aceste afirmații se vor a avea caracter științific sau doar vor să-și aducă contribuția la digeratul confortabil al mititeilor și sărmăluțelor? Scrierea sumeriană a apărut acum 5200-5400 de ani. Cea mai veche scriere. Unde erau atunci-- nu dacii, ci indoeuropenii? Sau nu mai există pic de jenă în istoriografia de pe aceste mioritice meleaguri? Se becalizează și istoria din nou? Istoria: știință sau exercițiu de nesimțire? Ca să fim bine înțeleși: sit geto-dacic mai vechi decât piramida lui Kheops! Oare la care universitate de renume s-a mai auzit despre acest miracol? Cred că arheologii occidentali au de ales: ori se îmbulzesc să sape la București, ori s-ar prăpădi de râs citind aceste afirmații ...culte. --86.120.22.20 (discuție) 24 august 2008 02:30 (EEST)Gogu[răspunde]