Discuție:Lista țărilor după populație

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Lista țărilor după populație este un subiect de care se ocupă Proiectul Țările lumii, o inițiativă de a construi un compendiu cuprinzător și detaliat de informații despre țările lumii Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
ListăAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa Listă pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Dece ati facut greseala de a 'reverta' la pagina fosta. Ati revertat pagina cu date din 2002, care deja sunt vechi. Articolul cu date din 2003 este mult mai modern, plus ca avea date si din 2002. Intradevar, nu are semne diacritice... dar normal ar fi sa adaugati semne diacritice la articolul cu date din 2003, decat sa revertati articolul cu date din 2002. Nu stiu dece inca lumea nu vrea sa foloseasca CIA World Factbook 2003?!

Îmi cer scuze, nu observasem și adăugarea datelor noi. Din cauza diferenței considerabile de stil, pagina de diferențe era foarte greu de urmărit. Am revenit la versiunea Dvs și am adăugat eu diacritice. Am totuși două întrebări:
  • De ce nu folosiți un browser care să suporte Unicode? Bănuiesc că nu ați stat să ștergeți diacriticele manual, nu-i așa?
  • De ce nu vă înregistrați în Wikipedia și să faceți contribuții sub un nick-name? E mult mai ușor de urmărit decât un IP.
Gutza 23 Sep 2003 11:03 (UTC)