Discuție:Info Cultural

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Argumentare pentru notabilitatea platformei Info Cultural[modificare sursă]

Info Cultural” este o platformă de știri și analize culturale din România, care merită cu siguranță un loc pe Wikipedia, datorită impactului său semnificativ și recunoașterii în domeniul cultural românesc. Subliniez notabilitatea „Info Cultural” pe baza următoarelor criterii:

Principalele puncte care ar putea susține notabilitatea paginii „Info Cultural” pe Wikipedia sunt:

  1. Acoperire cuprinzătoare: „Info Cultural” oferă o explorare detaliată și diversificată a scenei culturale românești, inclusiv artă, cultură, biografii, istorie și tradiție, media etc. Acesta reflectă o perspectivă profundă asupra aspectelor variate ale culturii românești, contribuind astfel la păstrarea și diseminarea patrimoniului cultural.
  2. Contribuții semnificative: De la înființarea sa în 2020, „Info Cultural” a publicat peste 20.000 de articole, reflectând o implicare continuă și o contribuție de necontestat la dialogul cultural. Acest volum de conținut subliniază importanța sa ca sursă de informații și analiză culturală.
  3. Angajamentul audienței: Analiza performanței platformei indică un interes crescut și un angajament mare din partea cititorilor. Ratele ridicate de interacțiune și duratele medii ale sesiunilor demonstrează clar impactul și relevanța sa în rândul publicului.
  4. Cifre ridicate de Trafic: Platforma a înregistrat creșteri semnificative în termeni de vizitatori unici, impresii și conversii, ceea ce arată o vizibilitate și o interacțiune în creștere în spațiul digital.
  5. Contribuțiile fondatorului: Daniel Lăcătuș, fondatorul „Info Cultural” și membru al Uniunii Scriitorilor din România, este bine cunoscut pentru contribuțiile sale în jurnalismul cultural. Acesta a fost implicat în numeroase proiecte editoriale semnificative, contribuind la promovarea culturii și artei românești.
  6. Proiecte editoriale și concursuri culturale: „Info Cultural” s-a implicat în numeroase inițiative culturale, cum ar fi proiectul „Fețele durerii. Apel la memorie” și concursul de creație literară „Călanul Cultural”. Aceste inițiative subliniază rolul său activ în stimularea și sprijinirea culturii și artelor.
  7. Surse externe fiabile: Platforma a fost recunoscută și discutată în mai multe surse externe fiabile, inclusiv pe ziardambovita.ro (DA 32, PA 36), revistaperformanta.ro (DA 54, PA 37), exclusivnews.ro (DA 61, PA 46), e-suceava.ro (DA 57, PA 35), observnews.ro (DA 16, PA 22), oficialmedia.com (DA 32, PA 39), e-tineret.ro (DA 25, PA 21), partener.ro (DA 30, PA 46) și avantulliber.ro (DA 33, PA 37). Aceste surse evidențiază acoperirea independentă și semnificativă a „Info Cultural”, conform criteriilor Wikipedia pentru notabilitate.

Sunt deschis la sugestii și mă angajez să colaborez cu comunitatea Wikipedia pentru a îmbunătăți această pagină. Orice feedback sau recomandări privind suplimentarea surselor sau îmbunătățirea argumentului pentru notabilitate sunt binevenite. Mulțumesc pentru timpul acordat și pentru considerarea cazului „Info Cultural”. Priceputeanu (discuție) 20 noiembrie 2023 13:47 (EET)Răspunde[răspunde]

@Priceputeanu: Dintre argumentele pe care le invocați, doar ultima categorie este decisivă, restul putând fiind considerate auxiliare. După părerea mea, acoperirea în surse de specialitate independente care să analizeze în detaliu subiectul nu este suficientă. Mai este, însă, timp până la deschiderea unei eventuale propuneri de ștergere și discutarea acolo a notabilității. Dacă se consideră că subiectul nu este notabil, el poate fi redirecționat spre articolul Daniel Lăcătuș, unde ar putea fi prezentat într-o secțiune distinctă. Și - pentru că veni vorba - credeți că ar trebui să vă declarați eventuala afiliere profesională sau legătura personală cu subiectul acestor articole? --Pafsanias (discuție) 20 noiembrie 2023 14:06 (EET)Răspunde[răspunde]

Accept sugestia de a concentra discuția pe acoperirea în surse de specialitate independente și voi căuta să aduc surse suplimentare care să analizeze în detaliu contribuția „Info Cultural” în domeniul cultural.

Cu privire la redirecționare, intenția este de a prezenta „Info Cultural” ca o platformă cu un rol distinct în peisajul cultural, care depășește contribuțiile individuale ale fondatorului său.

Referitor la ultima dumneavoastră întrebare, nu am o afiliere profesională sau o legătură personală cu „Info Cultural” sau cu Daniel Lăcătuș. Interesul meu în redactarea și îmbunătățirea acestei pagini este pur informativ și educativ, având ca scop îmbogățirea conținutului Wikipedia cu informații verificabile și relevante cultural. Priceputeanu (discuție) 20 noiembrie 2023 14:32 (EET)Răspunde[răspunde]