Discuție:Gothaer Asigurări Reasigurări

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare

Contributie contra cost?[modificare sursă]

Bag mana in foc ca utilizatorul MadalinaBalaban este una si aceeasi persoana cu https://www.linkedin.com/in/madalinabalaban Social Media Manager at Infinit Solutions Agency, si mai bag mana in foc ca Gothaer Asigurări Reasigurări este client al Infinit Solutions Agency, si anume ca aceasta agentie de PR sa-i promoveze imaginea in onlain. Stiu ca la en.wiki a fost (daca nu cumva mai este) o mica mare controversa in ceea ce priveste contributiile platite: https://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Paid_editing_(policy) Vad ca a esuat propunerea asta, dar e bine de avut in vedere chestia asta, nu? Scuze pentru link-uri dar de cand nu am mai contribuit in mod regulat, realizez ca am uitat complet syntaxa wiki (cum pui wiki links catre contributiile unui utilizator, respectiv catre o wiki in alta limba). --Vlad|-> 27 august 2015 16:53 (EEST)

În ceea ce privește legăturile wiki, v-am răspuns pe pagina dumneavoastră de discuții. --Wintereu 27 august 2015 17:42 (EEST)
Propunerea de interzicere a contribuțiilor plătite a eșuat, dar a fost adoptată o modificare a termenilor de utilizare (Cap. 4, „Abținerea de la anumite activități”), și acum oricine e plătit sau așteaptă să fie plătit pentru contribuții la Wikipedia trebuie să declare acest lucru, ori în sumarul fiecărei contribuții, ori în pagina de discuție a fiecărui articol. Adică, se pot face modificări de acest gen, dar în mod transparent. Un exemplu de astfel de respectare a termenilor de utilizare am văzut ieri. —Andreidiscuţie 28 august 2015 11:00 (EEST)
Tocmai am vazut asta: https://blog.wikimedia.org/2015/08/31/wikipedia-accounts-blocked-paid-advocacy/ --Vlad|-> 2 septembrie 2015 14:36 (EEST)