Discuție:FC Dinamo București

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Soccer ball.svgArticolul FC Dinamo București este un subiect de care se ocupă Proiectul Fotbal, o încercare de a îmbunătăți calitatea și acoperirea articolelor Wikipedia legate de fotbal Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de calitate.
TopAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa top pe scala de importanță.

Stock post message.svg De făcut pentru articolul FC Dinamo București: modifică  · istoric  · înnoiește


Câteva lucruri pe care le puteți face:

Legătură moartă[modificare sursă]

În timpul mai multor rulări automate ale robotului următoarea legătură externă a fost găsită indisponibilă. Verificați dacă legătura este într-adevăr indisponibilă și reparați sau înlăturați legătura, după caz!

--MihaitzaBot 24 ianuarie 2007 22:32 (EET)

Avertisment imagine[modificare sursă]

Următoarele imagini au fost șterse de la Commons sau au fost marcate spre ștergere. Vă rugăm se eliminați din articol legăturile la această imagine. Dacă doriți, puteți lua parte la discuția din Wikipedia commons. Mesaj generat automat de CommonsTicker.

-- CommonsTicker 15 iunie 2008 13:44 (EEST)

Antrenor[modificare sursă]

Actualul antrenor al celor de la FC Dinamo Bucuresti nu este Cornel Talnar ci Mircea Rednic.!>!>

Performanțe individuale obținute de jucători dinamoviști[modificare sursă]

mai trebuie adăugat un titlu de golgheter pentru Ionel Dănciulescu în sezonul 2007/2008 cu 21 de reușite.

de asemenea s'ar putea menționa faptul că titlul de golgheter al lui Claudiu Niculescu din 2005 a fost obținut la egalitate cu Gigel Bucur (pe atunci la Sportul Studențesc)

Echipament[modificare sursă]

Pentru cine se pricepe la culori si la asezare, poate face echipamentul de deplasare al lui Dinamo. Este asemanator cu cel de acasa, tot in doua culori, jumi/juma, dar culorile sunt galben si negru. sortul si jambierele sunt galbene.

Am rezolvat-o singur ;) Eddie Nixon (discuție) 28 august 2009 01:25 (EEST)

Fotbalul ăsta care orbește[modificare sursă]

Dinamo nu e club de fotbal, e un club sportiv care are și secție de fotbal. Sunt și secții de polo, handbal, scrimă, atletism, gimnastică etc. Faceți o pagină despre echipa de fotbal Dinamo București și eliberați titlul Dinamo, care e direcționat aici aiurea-n tramvai. Vreau să fac o legătură internă pe pagina unui poloist, și duce la fotbal, e aiurea răăău! Gushpitz (discuție) 29 august 2009 23:44 (EEST)

Puteți pune linkul spre CS Dinamo București. Din păcate, sau din fericire, fotbalul este cel mai iubit sport din România, și cea mai reprezentativă secție de la Dinamo este cea de fotbal.Eddie Nixon (discuție) 30 august 2009 00:09 (EEST)

Official Page at Liga / Update Outbound links[modificare sursă]

Remove links to made for adsense sites, and old blogs which are returning 404. Add link to point to the impartial, factual portal for liga 1 at liga1.gamebookers.com - link should point to club page for relevancy.Galesbury (discuție) 27 martie 2010 22:34 (EET)

Rezultate cupe europene[modificare sursă]

Ma gandeam sa modific putin sectiunea "Rezultate cupe europene" si s-o realizez in formatul celei din articolul "Dinamo Bucuresti" in limba engleza. Dar vroiam sa aflu si opinia voastra inainte. Considerati ca arata atractiv asa cum este acum sau preferati alternativa mea? Radu1204 (discuție) 17 iulie 2010 20:17 (EEST)

Poti sa le schimbi, totul este sa traduci fiecare parte in limba romana, si competitia, si echipa pe care a infruntat-o. Eddie Nixon (discuție) 17 iulie 2010 21:01 (EEST)

Stadion[modificare sursă]

Alexmihai92, puteți prezenta o sursă care să arate că Dinamo a renunțat la stadionul din Ștefan cel Mare și că își va disputa toate meciurile pe Arena Națională? —Andreidiscuţie 23 august 2012 11:59 (EEST)