Discuție:Enăchești, Bacău

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Enăchești, Bacău este un subiect de care se ocupă Proiectul Localitățile din România, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre localitățile din România Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
CiotAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa Ciot pe scala de calitate.
MedieAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa medie pe scala de importanță.

Ceva e clar în neregulă cu distanțele din secțiunea Așezare, nu au cum să fie în nanometri. —Andreidiscuție 7 martie 2011 13:50 (EET)[răspunde]

Bibliografia stă semnificativ mai bine cu notele de subsol adăugate, dar stilul e defectuos deoarece se pierde prea ușor în liste, are legături interne prea puține, din loc în loc scrie în mod inutil cu LITERE MARI sau îngroșate și folosește titluri de nivel 1 (în mod normal doar titlul articolului e de nivel 1). —Andreidiscuție 7 martie 2011 15:36 (EET)[răspunde]

modificare[modificare sursă]

Am facut corecturile de rigoare.... Acum sper ca e bine! Totusi, in timp ce editam textul...cineva (un admin.) a facut modificari si mi s-a sters ceva din ce lucram! Am salvat f. des, ca sa fiu sigur ca nu muncesc degeaba (se pot intampla si neajunsuri)... si de aceea apareau inadvertente.... pe final insa am facut corecturile de rigoare si acum sper ca totul e ok.

Daca mai sunt probl. ne auyim!

P.S. am facut si modificarea aia cu autodiacriticele....sper ca e ok!Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Ioakim (discuție • contribuții).