Discuție:Drapele de luptă decorate cu ordinul „Mihai Viteazul” în Primul Război Mondial

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Drapele de luptă decorate cu ordinul „Mihai Viteazul” în Primul Război Mondial este un subiect de care se ocupă Proiectul România în Primul Război Mondial, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre participarea României la Primul Război Mondial Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
LCAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa LC pe scala de calitate.
2Acest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa 2 pe scala de importanță.

Steaua listelor de calitate Drapele de luptă decorate cu ordinul „Mihai Viteazul” în Primul Război Mondial este o listă de calitate; aceasta, sau o versiune anterioară a acesteia, a fost identificată ca fiind una dintre cele mai bune liste produse de către comunitatea Wikipediei. Lista este încă deschisă îmbunătățirilor; așadar, dacă considerați că o puteți îmbunătăți, puteți să o faceți.
5 martie 2016 Propunere listă de calitate Promovat


Precizări[modificare sursă]

Articolul este alcătuit pe baza Anuarului ordinului din anul 1922 și cuprinde toate cele 39 de unități decorate, motivul decorării, data și actul legal prin care s-a făcut decorarea.

Toate unitățile au primit clasa a III-a a ordinului. Nu există nici o unitate care a primit o clasă superioară. Nu există nici o unitate de cavalerie care să fi fost decorată.

Au fost decorate doar unitățile direct luptătoare (regimentele) nefiind decorată nicio una din marile unități (brigăzi, divizii, corpuri, armate.)

Denumirile unităților sunt cele oficiale din momentul decorării. --Macreanu Iulian (discuție) 23 noiembrie 2014 18:39 (EET)[răspunde]