Discuție:Costin D. Nenițescu

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Articolul principal: greşeală de tipar. Rândul 13 "40 de generaţii" probabil că ar trebui să fie "4 generaţii" Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 208.120.59.9 (discuţie • contribuţii).

La Wikipedia puteţi corecta singur greşelile. Dar în cazul respectiv cred că e vorba de 40 de generaţii de studenţi, adică 40 de ani. Oricum, exprimarea este neclară. Dacă subiectul vă este familiar puteţi reformula încît să corespundă realităţii. De asemenea, în aceeaşi frază, este neclar ce înseamnă „ultimii 24 de ani”. Nu cred că în anul 2008 încă se mai învaţă după cursurile din 1928 ale lui Neniţescu. — AdiJapan 8 februarie 2008 08:08 (EET)[răspunde]

La chimie organicǎ se foloseşte tratatul respectiv, în general ediţia din '80. Oricum majoritatea chimiei organice s-a dezvoltat în ultimii 50-60 de ani. Mecanismele de reacţie expuse acolo (sau în cartea lui Florin Badea) sunt aceleaşi (în mare parte) cu cele expuse în tratatele noi, care nu ajung în librǎriile noastre, le cumpǎrǎ doar studenţii interesaţi de pe net. La chimie anorganicǎ se foloşeste cartea lui Negoiu (tot anii '70).