Discuție:Comuna Bărbătești, Vâlcea

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

a. Harta de localizare e varza. Motive:

1. Nu oricine are rabdare sa stea pana se deruleaza gif-ul respectiv. Trebuie gasita alta solutie.

Propune o solutie...

2. Diviziunile alea din cadrul judetului sunt comunele. La infocaseta comunala trebuie evidentiat teritoriul comunal, nu doar punctul ce reprezinta satul resedinta.

Am bagat la comune deoarece nu exista la Valcea creata infrastructura de localitati si separat de comune. Vezi la Sibiu, Brasov, Covasna, Harghita ca la comune am pus infocaseta cu teritoriul comunal si nu apar harti de localizare de localitate. Cand cineva va face infrastructura, asa cum este facuta in Transilvania va face asa cum e corect. Deocamdata, decat nimic mai bine asa. In plus, hartile cu teritoriul comunal trebuiesc generate de cineva. Am facut la cateva judete, voi face si la altele, sau poate vei face tu.

b. Critci pozitive:

In sfarsit s-a gandit sa faca cineva chestia asta si pentru amaratele noastre de judete.

c. Daca primesc mesaje de la creatori in spiritul rabufinirilor de orgoliu, nu am sa raspund.

Eu nu am rabufniri de orgoliu, vad ca aprioric presupui ca-s gibon. Fie cum vrei tu.

d. Un an nou fain!

La fel si tie. Asybaris aport 30 decembrie 2011 20:38 (EET)[răspunde]

Compactforever Zâi! 30 decembrie 2011 19:07 (EET)[răspunde]

a1. Pentru reteaua de comune ma ofer sa te ajut la eu harti (cum sunt la Sibiu, Harghita, etc - am nevoie doar de procedura de lucru). Pentru asta avem nevoie de o harta a tarii cu merelele de comuna aduse la zi.
Chestiunea cu "aduse la zi", asta e complicat. Eu m-am bazat pe hartile lui Radufan. De cand le-a pus el pe wiki au mai aparut si alte comune, cum este Boita care a luat teritoriu din Talmaciu si la care nu stiu de unde sa luam limitele teritoriale. Asa cum e Boita mai sunt multe altele. Administrativ totul este supus schimbarii regionale si inclusiv la nivel national. De aceea tot ce am facut ca baza grafica din care au rezultat hartile de tip jpg sau gif se afla in fisiere de tip svg de la commons. Adica se descarca svg-ul si acolo se poate face/reface sau imbunatatii tot ce am facut. Vis a vis de procedura, daca ceva nu stii la ce si cum sa faci ptr obtinerea unei harti derivate din svg, vorbim pe mess si te invat cum se face.
a2. Solutia ar fi sa facem ca si in celelalte wikipedii cu harta de localizare de tip dublu (apas pe butonul Relief si-mi apar formele de relief). Mai am ceva in cap ceva dar experimentez pe moment.
Chestiunea asta am discutat-o la cafenea dupa ce am facut cateva modele. Din pacate, contribuitorii si mai ales adminii nu au catadicsit sa-si dea o parere. Doar Afil si Strainu au participat la discutii. Rezultatul este cel pe care-l vezi acum implementat. Referitor la implementarea mea la Valcea vreau sa mai spun ceva. Am bagat localizarea de localitate pentru ca nu exista, cel putin din cate am vazut la wiki, harti de localizare a comunelor. Bagand localizarea de localitate, in momentul in care se face harta de teritoriu comunal se poate localiza mai usor care contur apartine unei anumite comune a carei harta se genereaza. Asybaris aport 31 decembrie 2011 08:40 (EET)[răspunde]
c. Nu am pomenit termenul de gibon, cercopitec, cimpanzeu, gorila, lemurian, babuin etc nici n-am presupus nimic negativ la adresa ta (doar ca unii dintre vietuitorii wikipediei romanesti sunt foarte temperamentali si reactioneaza aiurea la critici).

Compactforever Zâi! 30 decembrie 2011 23:35 (EET)[răspunde]