Discuție:Colegiul Tehnic de Construcții și Protecția Mediului

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Stema Aradului nu se justifică aici.--—Radufan 7 iulie 2007 20:17 (EEST)

Se justifică deoarece Colegiul e o institutie de stat din MUNICIPIUL ARAD. Deci exista justificare. Ioan-Mihai Gale I 13 iulie 2007 01:57 (EEST)

Avertisment imagine[modificare sursă]

Următoarele imagini au fost şterse de la Commons sau au fost marcate spre ştergere. Vă rugăm se eliminaţi din articol legăturile la această imagine. Dacă doriţi, puteţi lua parte la discuţia din Wikipedia commons. Mesaj generat automat de CommonsTicker.

-- CommonsTicker 25 iulie 2007 21:33 (EEST)

Detalii irelevante[modificare sursă]

Nu cred că sunt necesare detalii precum clasele şi diriginţii lor (oricum se modifică cel puţin o dată pe an lista respectivă), numere de telefon, adrese de mail, codul SIRUES (?!), partenerii şcolii. Iar fotografiile cu stema Aradului şi cu Palatul Administrativ nu se justifică, după cum zicea şi Radufan. — KlaudiuMihăilă Mesaj 3 ianuarie 2008 21:46 (EET)

Argument[modificare sursă]

În ceea ce priveşte stema muncipiului, consider în calitate de autor al articolului, că prezenţa acesteia nu implică folosire abuzivă sau neconformă, ci din contră, avînd în vedere faptul ca şcoala este o instituţie publică locală de stat, aduce după sine justeţe în folosirea ei. Având în vedere că este o şcoală cu profil tehnologic menţionarea profilului/specializări (claselor) constituie o aşteptare pertinentă. Datele de contact în cazul unei şcoli în opinia mea, oricând ar trebui menţionate. --Ioan-Mihai Gale I 8 aprilie 2008 23:28 (EEST)

Hai să fim serioşi, dacă o universitate şi-ar înşira baza materială unde am ajunge? Wikipedia nu acceptă orice informaţii. Informaţiile trebuie să fie enciclopedice, adică să provină din surse. Puteţi indica vreo lucrare publicată care să înşire atelierele liceului? Informaţiile de contact, specializările etc. pot fi foarte bine pe site-ul liceului, iar aici se pune doar linkul spre acel site.
Şi cu stema Aradului, chiar aşa este, nu are ce căuta, că nu toate instituţiile din Arad şi-o pot ataşa, doar cele din administraţia locală (practic doar Primăria). Nici Poliţia din Arad nu-şi ataşează stema oraşului (deci n-are dreptul), darămite un liceu.
Şi pe wikipedia nu puteţi revendica ceva gen „consider în calitate de autor”. Toţi suntem autori (chiar dacă n-am pus o virgulă în articol) şi putem şi noi „considera” la rândul nostru. --Turbojet 8 aprilie 2008 23:47 (EEST)