Discuție:Agaricus bitorquis

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
(Redirecționat de la Discuție:Ciupercă albă termofilă)
Ultimul comentariu: acum 4 ani de Nyook în subiectul Denumire din popor
Articolul Agaricus bitorquis este un subiect de care se ocupă Proiectul Fungi, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre fungi Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
BAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa B pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Denumire din popor[modificare sursă]

Încerc să mi-l imaginez pe bunicul meu - om din popor (Dumnezeu sa-l odihnească!) - spunând că a cules niște ciuperci albe termofile, dar nu-mi iese nicicum. --Nyook 6 octombrie 2019 10:29 (EEST)Răspunde

Hi, hi! Bunicul dv. a fi zis la ea probabil „un fel de șampinion”. Dar, deși denumirea aleasă este corectă, nu aveți nedreptate. Poate termenul „șampinion de pavaj” este cel mai popular. O să schimb. Cu bine.--discuție|Sacha47 07:20 7. octombrie 2018 (EEST)

Îți mulțumesc, da nu știu cum ași putea să te contactez pe email. Sincer, eu mă refer cu predilecție la autori europeni recunoscuți pe scară largă. De la Csaba am avut prilejul, dar nu mă convinge, iar Eliade este probabil cam învechit. Dar cărțile m-iar fi de folos privind îmbunătățirea formulărilor însă acest domeniu. Cu bine.--Sacha47 (discuție) 08:46, 27 mai 2020 (EEST)