Discuție:Castanul comestibil de la Nereju

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Castanul comestibil de la Nereju este un subiect de care se ocupă Proiectul Plante, o inițiativă de a construi o listă cuprinzătoare și detaliată cu informații despre botanică Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Este o mica problema cu arborele asta. Nereju este o comuna in Vrancea in timp ce Popesti este in Gorj? Sper ca nu se afla jumate intr-un judet si cealalta in celallat. Se poate clarifica de cine a scris articolul care este denumirea adevarata? In plus in formatul intial este un titlu f.inestetic si f.putin practic. --Radufan 11 septembrie 2006 00:17 (EEST)[răspunde]

Am verificat. La pag.297 din bibliografia indicată este scri: Nereju-Popeşti (jud. Gorj). S-ar putea fie greşit tipărit în lucrare. Singura modalitate de verificare ar fi să sun la primăria din comună şi să îi intreb dacă au un castan ocrot pe teritoriul comunei, ceea ce nu mi se pare de loc greu.

După cum este scris (Nereju - Popeşti), Nereju este un sat ce ar aparţine de comuna Popeşti. Dacă Nereju ar fi comună nu ar trebui să mai apară Popeşti. Mai trebuie de verificat dacă comuna Popeşti nu are un sat Nereju.

Referitor la titlu, cel actual este mult mai bun. . --Jean 11 septembrie 2006 05:35 (EEST)[răspunde]

Este o greșeală!Castanul este din Poiana de la Eroni,Topești-Tismana,județul Gorj!Chiar astăzi l-am vizitat@ 82.77.76.100 (discuție) 21 octombrie 2023 20:08 (EEST)[răspunde]