Discuție:Balcic

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Nu inteleg de ce spuneti ca s-au preluat informatii de pe site-ul balcic.net

Cea mai mare parte a textului, cea de istorie, am conceput-o si redactat-o eu PERSONAL, e adevarat fara diacritice (multumesc celor care s-au ostenit sa le introduca !).

Este adevarat ca acel text apare si pe un alt site, dar NU este vorba despre balcic.net, ci de http://balciclove.topcities.com/istorie1.html !!! Eu PERSONAL am trimis acelasi text webmasterului site-ului balciclove.topcities.com, asa ca nu poate fi vorba despre nici o violare a drepturilor de autor, ci pur si simplu de faptul ca am postat acelasi text, facut de mine, in doua locuri !

Despre site-ul balcic.net va pot spune ca este facut de cineva care cunoaste site-ul balciclove.topcities.com si pe cei care au postat acolo, dar dupa ce l-am parcurs nu cred ca poate fi acuzat ca a luat ceva de acolo.

Cat despre textul prezent, tot ce am scris eu aici este facut de mine si nu pot fi acuzat de violarea dreptului de autor, si cu atat mai mult de copierea de pe balcic.net, pentru simplul fapt ca eu cunosc mult mai multe amanunte si informatii despre Balcic decat autorul acelui site-, care l-a facut DUPA ce eu am conceput acest text, si DUPA ce am postat o serie de informatii pe forumul softpedia despre Balcic.

Poate cei ce au mai scris aici dupa mine sa fi luat ceva din alte parti, dar nu cred. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Madalinfocsa (discuție • contribuții).

Vă rog să rămîneți calm, eticheta aceea de copyvio (eu am pus-o) are rostul de a cere explicații. Ea se referă la alte paragrafe decît cele la care vă gîndiți dumneavoastră, și anume:
  • Pentru mult timp orașul a fost supranumit Orașul Alb [...]
  • Balcicul are o istorie bogată, putându-se observa și astăzi [...]
  • Două atracții turistice importante din apropiere [...]
în dreptul cărora scrie: sursa www.balcic.net. Aceste paragrafe au fost introduse de utilizatorul anonim 193.227.243.222.
Paragrafele în cauză nu se găsesc la http://balciclove.topcities.com/istorie1.html, deci deocamdată păstrăm eticheta acolo.
Dacă totuși vă pricepeți bine la subiect (se pare că da), ați putea da o mînă de ajutor reformulînd aceste paragrafe cu probleme, eventual completîndu-le în același timp. Prin reformulare dreptul de autor nu se mai aplică. Mulțumesc! — AdiJapan  11 noiembrie 2006 06:37 (EET)[răspunde]

Tocmai am primit de la autorul site-ului balcic.net confirmarea ca cineva i-a cerut permisiunea de a folosi parti din textele sale pentru wikipedia, si ca si-a dat acordul, ba mai mult, ca a explicat acest lucru moderatorilor de la wikipedia, dar, citez, "se pare ca nu au inteles". Ce parere aveti ?

Am și făcut modificările de rigoare, solicit deci scoaterea ștampilei de copyright. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 89.34.4.247 (discuție • contribuții).

Mulțumim, am scos eticheta. De altfel, reformulând paragrafele copiate drepturile de autor nu se mai aplică, deci nu mai aveam nevoie de acceptul titularului.
Încă două chestiuni:
  • Pentru ca permisiunea de folosire să fie cît de cît valabilă ea trebuie să fie trimisă personal de titularul drepturilor de autor, de la o adresă de e-mail asociată cu situl de unde provine textul.
  • Vă invit să vă înregistrați și să continuați participarea la Wikipedia. Vă aștept. — AdiJapan  19 noiembrie 2006 09:45 (EET)[răspunde]