Discuție:Baia de Arieș

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Articolul Baia de Arieș este un subiect de care se ocupă Proiectul Orașele României, proiectul care se ocupă cu întreținerea și dezvoltarea articolelor despre orașele din România Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
CAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa C pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Felicitari celui care a inceput sa scrie putin despre orasul nostru.

Articolele wikipedia trebuie să respecte un punct de vedere neutru; de aceea textul de mai jos nu cred că are ce căuta în articol:

"La Baia de Aries sunt foarte multi oameni fara locuri de munca. Orasul e pe cale de disparitie din pacate si cred ca daca s-ar ivi un investitor, acesta ar pieri sub jugul birurilor si darilor catre tara.

La Baia de Aries sunt niste paduri grozave. Dar tot la Baia de Aries exista si o biserica a carei poveste si soarta este oarecum ciudata. Ruinele ei mai sunt si acum acolo si desi ar putea sa se darame oricand, nimeni nu vrea sa se apropie de ea. Cei care au incercat sa o darame au fost speriati de ciudateniile care li s-au intamplat apoi. Inauntrul ei cresc copaci si buruieni de pustietate desi in apropiere sunt gospodarii.

La Baia de Aries a fost o exploatare miniera care lucra cu cianura in mediu liber. Intrunul din iazuri, desi exista si o concentratie mica de cianura, s-au adaptat si au trait multa vreme pesti! nu ca le-a facut bine cianura. Dar au trait la fel ca in apa raului... si poate si azi mai sunt acolo."

--Vlad|-> 21 ianuarie 2006 23:48 (EET)[răspunde]

Un fișier de la Commons folosite pe această pagină a fost propus pentru ștergere[modificare sursă]

Următorul fișier de la Wikimedia Commons folosite pe această pagină a fost propus pentru ștergere:

Participați la discuția de ștergere din pagina propunerii. —Community Tech bot (discuție) 26 noiembrie 2019 00:21 (EET)[răspunde]