Discuție:Albatrellus pes-caprae

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 4 ani de Luzomim în subiectul Piciorul caprei
Articolul Albatrellus pes-caprae este un subiect de care se ocupă Proiectul Fungi, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre fungi Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
BAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa B pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Piciorul caprei[modificare sursă]

Cred că în cazul de față se poate folosi forma articulată, precum în cazul „piciorului cocoșului”. --Looz O'Mimm (discuție) 8 iulie 2019 16:14 (EEST)Răspunde

1. Mi s-a scris, după ce începusem cu seria, să aleg, mereu când posibil, forma nearticulată, fiind preferată ca titlu în Wiki.ro.

2. Cred că trebuie să mă țin de numele popular hotărât, care este la prestigioasa „Asociația Europea România” „picior de capră” (de asemenea la încă o sursă). „Piciorul caprei” l-am găsit pe internet pentru planta Aegopodium podagraria [1].

Acum, ce să fac cu denumirea? S-o las așa? S-o schimb conform denumirii ministeriului (buretele caprelor) sau după părerea dv? Cu bine.--Sacha47 08:57, 9. iulie 2019 (CEST)

Parerea mea este cea mai putin importanta, mai ales ca nu sint specialist in domeniu :) --Looz O'Mimm (discuție) 9 iulie 2019 14:27 (EEST)Răspunde
Cred că ar fi mai bine, să lăsăm titlul așa cum este.-Sacha47 08:52, 10. iulie 2019 (CEST)
Desigur. --Looz O'Mimm (discuție) 10 iulie 2019 13:10 (EEST)Răspunde