Discuție:ȚSKA Moscova

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Soccer ball.svgArticolul ȚSKA Moscova este un subiect de care se ocupă Proiectul Fotbal, o încercare de a îmbunătăți calitatea și acoperirea articolelor Wikipedia legate de fotbal Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
BAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa B pe scala de calitate.
MareAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa mare pe scala de importanță.


Buna,sunt ervinhoo si mam decis sa creez aceasta pagina.--Ervinhoo (discuție) 16 august 2009 11:20 (EEST)

Titlu[modificare sursă]

Această pagină necesită o verificare. De verificat: Titlu (vedeți logo și interwiki). --92.80.220.72 (discuție) 18 august 2009 20:34 (EEST)
Care anume e problema titlului? Ca lipseste "PFC" (ca modalitate de dezambiguizare fata de echipe TSKA din alte sporturi) sau ca e TSKA in loc de CSKA?
Apropos, logo-ul pare incomplet, fata de versiunea de la ru.wp. -- Jokes Free4Me (discuție) 18 august 2009 23:26 (EEST)

Am cerut verificarea titlului datorită faptului că numai în articolul de la rowp s-au folosit puncte la prescurtare (Ț.S.K.A. Moscova), dar acum văd că "PFK" — Clubul Profesionist de Fotbal (rusă "Профессиональный Футбольный Клуб") este numai o parte din ȚSKA — Clubul Sportiv Central al Armatei (rusă "Центральный Спортивный Клуб Армии"), la enwp existând două pagini distincte: PFC CSKA și CSKA. --92.80.200.199 (discuție) 19 august 2009 06:50 (EEST)

Pt clarificare, englezii au doua articole, pt ca unul se refera precis la echipa de fotbal (PFC) si celalalt la intreg clubul sportiv TSKA Moscova, cu cele peste 40 (!) de sporturi in care activeaza. Cum avem si noi CS Steaua București si FC Steaua București.
In orice caz, deoarece TSKA sunt initialele unei expresii, punctele care indica existenta unei prescurtari nu sunt gresite si par justificate - suficient de justificate incat sa fie folosite si de mr.wp (indieni Marathi). Probabil ele sunt de obicei omise din comoditate. Putem verifica politica denumirii articolelor ca sa gasim reguli si/sau sugestii utilizabile aici... -- Jokes Free4Me (discuție) 19 august 2009 15:52 (EEST)
Da, pentru noi este clar acum, însă va rămâne să se reflecte asta și în articol. Mai exact, pentru fiecare subiect trebuie să existe concordanță între titlu, conținut, interwiki și infocasetă. --92.80.224.66 (discuție) 27 august 2009 22:34 (EEST)