Discuție:Înșelăciune electronică

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
P Computer-science.svgArticolul Înșelăciune electronică este un subiect de care se ocupă Proiectul Informatică, o inițiativă de a construi o listă cuprinzătoare și detaliată cu informații despre Informatică Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
ÎnceputAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa Început pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Exemplu:

Stimate client,

Miercuri, 25 Februarie 2009, contul tau Raiffeisen Online a fost tinta unor tentative de autentificare neautorizate. In urma acestui fapt, sistemul nostru de securitate a suspendat automat contul, deoarece s-au introdus consecutiv, de mai multe ori, Parola sau cifrele de pe cardul tau de debit.

Pentru a debloca/verifica contul, te rugam sa intri pe pagina Raiffeisen Online si sa introduci corect datele necesare autentificarii.

http://www.constantaonline.ro/stiri/social/o-clona-a-site-ului-raiffeisen-va-poate-lasa-fara-nici-un-ban-in-cont.htmlToma Marian, Administrator Securitate IT&C, Raiffeisen Bank. ©Raiffeisen Bank 2009


Acest anunț a venit pe adresa mea de e-mail, care nu am cont la Raiffeisen. Dacă ajunge la cineva care are, e posibil ca acela să cadă în plasă. --Miehs (discuție) 26 februarie 2009 18:04 (EET)

Date suplimentare[modificare sursă]

The Federal Bureau of Investigation reports that the total dollar loss from all cases referred to its Internet Crime Complaint center was $559.7 million in 2009. That's more than double the previous year: $264.6 million.