David Zepeda

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
David Zepeda
Date personale
Născut (43 de ani) Modificați la Wikidata
Nogales, Mexic Modificați la Wikidata
Cetățenie Mexic Modificați la Wikidata
Ocupație cântăreț
actor
actor de televiziune[*]
actor de teatru[*]
avocat
model
participant la concurs de frumusețe[*] Modificați la Wikidata
Prezență online

David Zepeda (născut pe 19 septembrie 1974 în Nogales, Sonora, Mexic) este un actor și model mexican, a studiat Dreptul la Universitatea din Sonora și Teatru la Centro de Formación Actoral de TV Azteca . El a reprezentat în Mexicul la concursul Manhunt International 2000, castigand locul II. Si-a început cariera de actor participand in telenovele ale televiziunii TV Azteca. In cele din urmă a călătorit în Statele Unite, unde ea a apărut în câteva episoade din importante seriale de televiziune în limba engleză ca Shield, Buffy Vampire Slayer, ER și Boston Public, printre altele. Insa rolul "Omar" din telenovela Los Sanchez i-a dat oportunitatea de a arata talentul său ca un actor.

În 2006 a jucat in rolul principal din telenovela "Amores cruzados" alături de Patricia Vasquez, Gurfi Michel, Ana Lucía Domínguez și Fernando Ciangherotti într-o producție TV Azteca in colaborare cu Caracol TV Columbia, țară in care s-a filmat o parte din telenovela. Acest rol i-a deschis noi orizonturi catre urmatorul rol principal, de data aceasta cu Venevision International care a filmat în Miami telenovela "Acorralada" cu Sonya Smith, Alejandra Lazcano, și William Levy Mariana Torres, unde David a jucat rolul lui "Maximiliano Irazabal" .

În 2009 a jucat in telenovela "Sortilegio" a Carlei Estrada in rol negativ, interpretand personajul "Bruno Albeniz" cu Julián Gil.

În 2010, el a apărut în telenovela "Soy tu duena" produsă de Nicandro Diaz, in rolul negativ "Alonso Penalvert".

În 2011 a jucat în telenovela "La fuerza del destino" produsa de Rosy Ocampo pentru Televisa.

Telenovele[modificare | modificare sursă]

Filmografie[modificare | modificare sursă]

Legături externe[modificare | modificare sursă]