Danielle Souza

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Danielle Souza
Date personale
Născută (43 de ani) Modificați la Wikidata
Lages, Santa Catarina, Brazilia Modificați la Wikidata
Cetățenie Brazilia Modificați la Wikidata
Ocupațiemodel Modificați la Wikidata
Limbi vorbitelimba portugheză Modificați la Wikidata
Prezență online

Danielle Souza (n. , Lages, Santa Catarina, Brazilia) este un fotomodel brazilian din Santa Catarina, cunoscut popular sub numele de Mulher Samambaia.

Cariera[modificare | modificare sursă]

Prin 2003, Danielle a trăit în Balneário Camboriú. În același an, ea a plecat la São Paulo, unde a câștigat concursul tradițional „As felinas” (Felines) și după scurtă vreme a fost invitată să prezinte pentru Playboy în Noiembrie în 2003, în care poza cu Antonela Avellaneda, care au participat la Big Brother Brazilia 4.

Danielle a fost invitată de către fostul director al Pânico na TV (Pânico na TV) pentru a înregistra un program-pilot, care deja a avut premiera săptămâna următoare. Ea a lucrat la "Pânico na TV" ca „Femeie Feriga”, și dincolo de a fi un asistent etapă, de asemenea, a participat la unele cadre de la program.

Danielle a făcut o ședință foto nouă pentru revista Sexy în decembrie 2004, deja cu o reputație pentru Femeia Feriga. În august 2007 a făcut o ședință foto pentru revista Sexy reprezentată nudă. Fotografiile au fost luate în Bonito, Mato Grosso do Sul. Danielle a urmat studii în domeniu Design Interior și a dorit să se specializeze în decorarea și amenajare a teritoriului.

În timpul Carnavalului din 2009 a participat la parada de GRES Aliança ca bateria Musa.

A participat la show-ul din Rede Record, The Farm.

Legături externe[modificare | modificare sursă]