Daniela Bodrug

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Daniela Bodrug
Date personale
Născută (40 de ani) Modificați la Wikidata
Cetățenie Flag of Moldova.svg Moldova Modificați la Wikidata
Ocupație politiciană Modificați la Wikidata

Daniela Bodrug (n. 14 iulie 1978) este o politiciană din Republica Moldova, vicepreședintele Mișcării Populare Antimafie.

Biografie[modificare | modificare sursă]

Daniela Bodrug s-a născut în anul 1978. A absolvit Facultatea de limbi străine, apoi a fost lector universitar timp de patru ani și în acea perioadă a făcut studii în domeniul relațiilor internaționale. A candidat la funcția de deputat în alegerile parlamentare 2010 pe listele Partidului pentru Neam și Țară (PpNȚ)[1]. Partidul nu a trecut pragul electoral.

La congresul de constituire al Mișcării Populare Antimafie (MPA) din 6 martie 2011 Daniela Bodrug a fost aleasă vicepreședintele Mișcării Populare Antimafie.

În prezent Daniela Bodrug este vicepreședintele Mișcării Populare Antimafie, redactor-șef al site-ului www.antimafie.md și al ziarului „Țara noastră”, fondat de MPA, și președintele Organizației non-guvernamentale “Valori Europene Fără Frontiere”.

Note[modificare | modificare sursă]

  1. ^ Lista candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pentru alegerile parlamentare din 28 noiembrie 2010 din partea Partidului “Pentru Neam și Țară”

Legături externe[modificare | modificare sursă]