Daniela Bodrug

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Pentru alte persoane cu numele de familie respectiv, vedeți Bodrug.
Daniela Bodrug
Date personale
Născută1978 (46 de ani) Modificați la Wikidata
Cetățenie Republica Moldova Modificați la Wikidata
Ocupațiepoliticiană Modificați la Wikidata

Daniela Bodrug (n. 14 iulie 1978) este o politiciană din Republica Moldova, vicepreședintele Mișcării Populare Antimafie.

Biografie[modificare | modificare sursă]

Daniela Bodrug s-a născut în anul 1978. A absolvit Facultatea de limbi străine, apoi a fost lector universitar timp de patru ani și în acea perioadă a făcut studii în domeniul relațiilor internaționale. A candidat la funcția de deputat în alegerile parlamentare 2010 pe listele Partidului pentru Neam și Țară (PpNȚ)[1]. Partidul nu a trecut pragul electoral.

La congresul de constituire al Mișcării Populare Antimafie (MPA) din 6 martie 2011 Daniela Bodrug a fost aleasă vicepreședintele Mișcării Populare Antimafie.

În prezent Daniela Bodrug este prim-vicepreședintele Mișcării Populare Antimafie, redactor-șef al site-ului www.antimafie.md[nefuncțională] și al ziarului „Țara noastră”, fondat de MPA. Dânsa a fost președintele Organizației non-guvernamentale “Valori Europene Fără Frontiere”.

A candidat la funcția de deputat în alegerile parlamentare 2014 pe listele Mișcării Populare Antimafie (MPA)[2]. Partidul nu a trecut pragul electoral.

Note[modificare | modificare sursă]

Legături externe[modificare | modificare sursă]