Dan Sava

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Dan Sava
Date personale
Născut Modificați la Wikidata
Decedat (32 de ani) Modificați la Wikidata
Ocupațieumorist Modificați la Wikidata
Prezență online

Dan Sava, (zis Semaka, n. 30 noiembrie 1966, în comuna Verbița, județul Dolj, Republica Socialistă România - d. 16 iulie 1999, pe șoseaua dintre Olimp și Eforie Sud, județul Constanța, România) a fost un membru al grupului Vacanța Mare. A absolvit Facultatea de Informatică la Craiova. Căsătorit, tată a două fete. Este autorul a două cărți de umor ("Psihologia maselor la scaune" și "Am fost manechin la fabrica de prezervative").

Decesul[modificare | modificare sursă]

Și-a pierdut viața într-o vineri dimineața, într-un accident rutier, petrecut în jurul orei 04:30, într-o curbă periculoasă. Din cauza vitezei mari, Dan Sava a pierdut controlul direcției autoturismului său. Polițiștii spun că mașina a intrat apoi în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. În urma impactului puternic Dan Sava a murit pe loc. În același accident au mai fost rănite grav și alte 2 persoane: Corina Livia Zuleanu, învățătoare din Craiova, și Claudiu Stancu tot din Craiova. Ei au suferit multiple traumatisme și au fost internați la Spitalul Clinic Județean Constanța.

Aproape 200 de persoane l-au condus pe ultimul drum. Alături de carul mortuar au mers soția lui și cei doi colegi din grup: Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu.