Ce se întâmplă doctore?

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ce se întâmplă doctore?
Csid-logo.png
Publicată deGândul Media Network SRL
Primul număr2005
SediuȘoseaua Fabrica de Glucoză 21
ȚarăRomânia
Limbăromână
Site webhttps://www.csid.ro

Ce se întâmplă doctore? este o revistă „glossy” pentru femei din România, deținută de trustul de presă Publimedia[1]. Revista a fost lansată în octombrie 2005 și se adresează femeilor cu vârste între 18-35 de ani din mediul urban[1]. Spre deosebire de celelalte publicații pentru femei din România, revista „Ce se întâmplă, doctore?” se axa pe viața sănătoasă[1].

Platforma www.csid.ro a fost lansată în 2007, fiind varianta on-line a brandului numărul 1 de lifestyle sănătos din România, „Ce se întâmplă, doctore?”, dezvoltat inițial ca emisiune TV, apoi ca revistă print și ulterior, ca site on-line. Platforma conține mai multe secțiuni cu articole, informații și baze de date realizate în colaborare cu medici și clinici medicale.

Site-ul csid.ro are ca principale secțiuni sănătatea, frumusețea, dieta, sportul, creșterea și dezvoltarea copilului și psihologia. Site-ul conține și o secțiune importantă de materiale video, cu interviuri și informații din domeniul sănătății și stilului de viață sănătos.

De asemenea, platforma on-line „Ce se întâmplă, doctore?” conține și o secțiune dedicată evenimentelor organizate cu participarea specialiștilor și cititorilor. Redactorul-șef al platformei este Beatrice Osanu, iar astăzi, site-ul csid.ro face parte din Gândul Media Network.

În anul 2019, Ioan Radu Budeanu, fondatorul Ciao! și al Cancan, a cumpărat mărcile Gândul, Descoperă, CSID, Apropo TV și Go4IT, de la Adrian Sârbu, proprietarul Mediafax Group.[2]

Premii și distincții[modificare | modificare sursă]

În 2014, revista „Ce se întâmplă, doctore?”, a primit premiul „Cea mai bună revistă” din partea Radar de Media.[3]

Note[modificare | modificare sursă]

  1. ^ a b c Media Pro lanseaza doua titluri noi, 25 octombrie 2005, businessmagazin.ro, accesat la 14 septembrie 2010
  2. ^ Bunea, Iulia (). „Patronul Cancan preia Gândul și alte patru titluri de la Mediafaxul lui Adrian Sârbu”. Pagina de media. Accesat în . 
  3. ^ Radar de Media: Premiul „Cea mai bună revistă”

Legături externe[modificare | modificare sursă]