Ce se întâmplă doctore?

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare
Ce se întâmplă doctore?
Csid-logo.png
Publicată deWEB EDITING DEVELOPMENT SRL
Primul număr2005
SediuȘoseaua Fabrica de Glucoză 21
ȚarăRomânia
Limbăromână
Site webhttps://www.csid.ro

Ce se întâmplă doctore? este o revistă „glossy” pentru femei din România, deținută de trustul de presă Publimedia[1]. Revista a fost lansată în octombrie 2005 și se adresează femeilor cu vârste între 18-35 de ani din mediul urban[1]. Spre deosebire de celelalte publicații pentru femei din România, revista „Ce se întâmplă, doctore?” se axa pe viața sănătoasă[1].

Platforma www.csid.ro a fost lansată în 2007, fiind varianta on-line a brandului numărul 1 de lifestyle sănătos din România, “Ce se întâmplă, doctore?”, dezvoltat inițial ca emisiune TV, apoi ca revistă print și ulterior, ca site on-line. Platforma conține mai multe secțiuni cu articole, informații și baze de date realizate în colaborare cu medici și clinici medicale.

Site-ul csid.ro are ca principale secțiuni sănătatea, frumusețea, dieta, sportul, creșterea și dezvoltarea copilului și psihologia. Site-ul conține și o secțiune importantă de materiale video, cu interviuri și informații din domeniul sănătății și stilului de viață sănătos.

De asemenea, platforma on-line “Ce se întâmplă, doctore?” conține și o secțiune dedicată evenimentelor organizate cu participarea specialiștilor și cititorilor. Redactorul-șef al platformei este Beatrice Osanu, iar astăzi, site-ul csid.ro face parte din Mediafax Group.

În anul 2019, Radu Budeanu, fondatorul Ciao! și al Cancan, cumpără mărcile Gândul, Descoperă, CSID, Apropo TV și Go4IT, de la Adrian Sârbu, proprietarul Mediafax Group.[2]

Premii și distincții[modificare | modificare sursă]

În 2014, revista „Ce se întâmplă, doctore?”, a primit premiul „Cea mai bună revistă” din partea Radar de Media.[3]

Note[modificare | modificare sursă]

  1. ^ a b c Media Pro lanseaza doua titluri noi, 25 octombrie 2005, businessmagazin.ro, accesat la 14 septembrie 2010
  2. ^ Bunea, Iulia (). „Patronul Cancan preia Gândul și alte patru titluri de la Mediafaxul lui Adrian Sârbu”. Pagina de media. Accesat în . 
  3. ^ Radar de Media: Premiul „Cea mai bună revistă”

Legături externe[modificare | modificare sursă]