Sari la conținut

Bubba Ray Dudley

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Bubba Ray Dudley

LoMonaco ca Bubba Ray Dudley în Aprilie 2016
Date personale
Născut (52 de ani)[1]
Queens, New York City, New York, U.S.
Cetățenie Statele Unite ale Americii Modificați la Wikidata
Ocupațiewrestler profesionist[*] Modificați la Wikidata
Activitate
Nume în ringBrother Ray[1]
Bubba Ray Dudley[1]
Buh Buh Ray Dudley[1]
Bully Ray[2]
Mongo Vyle[1]
The Terminator[1]
Înălțime oficială6 ft 3 in[3]
Greutate oficială283 lb[3]
Antrenat deJohnny Rodz[1]
Debut1991[4]
Prezență online

Mark LoMonaco (n. 14 iulie 1971) este un wrestler profesionist american care în prezent evoluează în Ring of Honor sub numele Bully Ray. Este cel mai bine cunoscut pentru performanța sa cu WWE, sub numele de ring Bubba Ray Dudley. Este de asemenea cunoscut pentru munca sa în Extreme Championship Wrestling (ECW) din 1995 până în 1999 sub numele de ring Buh Buh Ray Dudley și cu Total Wrestling Action Nonstop (TNA) din 2005 pana în 2015 sub numele Brother Ray și Bully Ray.

Pentru o mare parte din cariera sa, LoMonaco a colaborat cu Devon Hughes, fratele său în kayfabe, D-Von ca Dudley Boyz și Team 3D. Recunoscuți ca fiind una dintre cele mai prolifice echipe de din istoria luptelor profesionale, ei sunt singura echipă care a deținut Campionatele ECW, IWGP, NWA, TNA, WCW, WWF și WWE Tag Team și au fost prima echipă introdusă în TNA Hall of Fame.

Note[modificare | modificare sursă]

  1. ^ a b c d e f g h „Bubba Ray profile”. Online World of Wrestling. 
  2. ^ a b „Bully Ray Profile”. Total Nonstop Action Wrestling. Arhivat din original la . Accesat în . 
  3. ^ a b „Bubba Ray Dudley”. WWE. Accesat în . 
  4. ^ a b Maldonado, Jo (). „Out of ring, wrestler is a tough guy with a soft touch”. Orlando Sentinel. Arhivat din original la . Accesat în . Mark LoMonaco, world tag team champion, has been wrestling since 1991. 
  5. ^ Keller, Wade (). „Keller: Mark LoMonaco (Bully Ray) crosses a line when he "punks" a fan using multiple anti-gay epithets in Chicago”. Pro Wrestling Torch. Accesat în . 
  6. ^ Anderson, S. (octombrie 2000). „Those Damn Dudleys! – Buh Buh Ray and D-Von, wrestlers”. The Wrestling Digest. Arhivat din original la . Accesat în .