Boys World

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Boys World
Date personale
OrigineLos Angeles, California, U.S.
Gen muzical
Ani de activitate2019–prezent
Membri
Elana Caceres
Lillian Kay
Queenie Mae Villaluz
Makhyli Simpson
Olivia Ruby
Prezență online

Boys World este un grup de fete americane care s-a format la Los Angeles în aprilie 2019. Grupul a fost format de KYN Entertainment după ce directorii companiei au contactat pe fiecare dintre membre pe rețelele sociale, după ce au văzut videoclipurile lor cântând online.

Istoric[modificare | modificare sursă]

În 2019, membrele Boys World au fost recrutate de KYN Entertainment după ce directorii companiei le-au văzut videoclipurile cântând online. Fiecare membră a primit un mesaj direct pe Instagram despre oportunitatea de a fi într-un grup de fete. Lui Villaluz, prima membră contactată, i-a luat mai mult de o lună pentru a răspunde mesajului, având îndoieli cu privire la autenticitatea sa. Kay a adăugat că a fost „greu de crezut” și că au avut multe conversații cu KYN, dar odată ce a intrat în mișcare, s-a simțit potrivit pentru ea.[2] Sonny Takhar, fondatorul KYN, a declarat că, odată cu formarea grupului, membrii existenți erau responsabili cu cine mai era adăugat la grup. După Villaluz au urmat Simpson, Kay, Caceres și Ruby; grupul a fost format pe 26 aprilie 2019. Boys World a fost dezvăluit publicului când a postat pe contul lor de TikTok în ianuarie 2020, după ce grupul a luat împreună o casă în Los Angeles .[2] Termenul Boys din numele lor reprezintă un acronim pentru Best of Your Self.[3]  Pe 22 octombrie 2020, au lansat single-ul lor de debut, „Girlfriends”. Grupul a declarat că „imnul girl-power” este legat de prietenia dintre ele și că înregistrarea melodiei s-a întins pe un an pentru a o perfecționa. [4]

Au urmat primul lor single cu „Wingman” lansat pe 29 ianuarie 2021.[3] Clash magazine described the song as "an uplifting blast of energy",[1] Revista Clash a descris piesa ca „o explozie înălțătoare de energie, cu revista Paper scriind că piesa este „un imn verificabil al girl-power".[5]  „Wingman” este prima piesă pe care Boys World a înregistrat-o, așa că au simțit că are „un loc special în inima [lor]”. În martie 2021, grupul a lansat al treilea single, "Tiptoe". Clash a menționat că piesa le arată potențialul și versatilitatea ca grup. La 9 aprilie 2021, au lansat EP-ul lor de debut, While You Were Out.[6][7] Pe 21 mai 2021, au lansat single-ul „All Me”. [8]

Discografie[modificare | modificare sursă]

EP-uri[modificare | modificare sursă]

Titlu Detalii
While You Were Out
  • Lansat: 9 aprilie 2021
  • Format: Descărcare digitală , streaming

Single-uri[modificare | modificare sursă]

Titlu An Album
„Girlfriends” 2020 While You Were Out
„Wingman” 2021
„Tiptoe”
"All Me" single non-album

Videoclipuri muzicale[modificare | modificare sursă]

Titlu An Director (i)
„Girlfriends”[9] 2020 Symone Ridgell
„Wingman”[10] 2021 Symone Ridgell
„Tiptoe”[11] Necunoscut
„Relapse”[12] Kai Cranmore
"All Me" TBA

Note[modificare | modificare sursă]

  1. ^ a b c Murray, Robin (). „Boys World Return With Hugely Uplifting New Single 'Wingman'. Clash. Accesat în . 
  2. ^ a b Mier, Tomás (). „Meet the Girls of Boys World! TikTok's Favorite Group Opens Up About Their Formation and Music”. People. Accesat în . 
  3. ^ a b „5 things to know about the girl group Boys World”. Girls' Life. Accesat în . 
  4. ^ McArthur, Amanda (). „TikTok Girl Band Boys World Dish on the Powerful Message Behind 'Girlfriends'. Sweety High. Accesat în . 
  5. ^ „You Don't Need a Man With Boys World's 'Wingman'. Paper. . Accesat în . 
  6. ^ Hampton, Tyrell (). „Meet Boys World, The Rising Girl Group Ready To Challenge 'The Social Standards of What a Woman Should Be'. Billboard. Accesat în . 
  7. ^ Mier, Tomás (). „Why Boys World Is the Next Big Girl Group as They Drop Debut EP: 'We're Just Like Any Other Teen Girl'. People. Accesat în . 
  8. ^ Boys World [boysworld] (). (Tweet) https://twitter.com/boysworld/status/1392234709468418049.  Lipsește sau este vid: |title= (ajutor)
  9. ^ „Boys World - Girlfriends (Official Music Video)”. YouTube. Accesat în . 
  10. ^ „Boys World - Wingman (Official Music Video)”. YouTube. Accesat în . 
  11. ^ „Boys World - Tiptoe (Official Music Video)”. YouTube. Accesat în . 
  12. ^ „Boys World - Relapse (Official Music Video)”. YouTube. Accesat în .