Wikipedia:Pagini de șters/Tabăra de Tenis

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Sunt noua pe Wikipedia si va rog sa ma iertati daca sunt protocoale pe care din nestiinta le incalc.

La intrebarea "este Tabăra de Tenis o pagina de autopromovare?", propun ca raspunsul sa fie NU pentru ca nu vorbesc de mine (noi) ci de ei. Explic mai jos:

1. Prima versiune a paginii Tabăra de Tenis a prezentat conceptul acestui tip de tabara si exemple de programe ce functioneaza in lume in baza acestui concept. Erau 10 exemple din diverse tari, iar pentru a evidentia sursa am pus si link catre fiecare program. Mentionez ca nu vand nici una din programele de erau prezentate in articol. Din pacate cineva a cotat pagina ca SPAM si a fost stearsa. Am cerut persoanei in cauza lamuriri dar inca nu am primit. 2. Citind in diverse surse am inteles ca problema era legata de prezenta link-urilor externe si am trecut la redactarea actualei variante in care nu mi-am mai permis sa fac referiri la prestatori, dar dorind sa exemplific am prezentat un program ce functioneaza in Romania si la care copilul meu a luat parte.

Sper de asemenea ca raspunsul sa fie NU si pentru ca pagini de genul: "http://ro.wikipedia.org/wiki/Orange_Rom%C3%A2nia" si multe asemanatoare, nu sunt considerate SPAM si nici autopromovare.

Am scris acest articol dupa ce copilul meu a fost intr-o astfel de tabara si am inteles cat de diferita este de o tabara standard. Cristina Tane (discuție) 24 februarie 2011 09:33 (EET)[răspunde]

Tabăra de Tenis[modificare sursă]

PaginăModificăDiscuțieIstoricTrimiteriUrmăreșteJurnale