Utilizator:Sergiu S./Arhivă 2008-2013

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Bun venit![modificare | modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Sergiu S./Arhivă 2008-2013) în care să vă prezentați pe scurt dacă doriți.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Sperăm să contribuiți cu plăcere la acest proiect! 20 octombrie 2008 00:20 (EEST)

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Emil Gavris.png[modificare | modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Emil Gavris.png. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, ni le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim.  —Andreidiscuție 26 decembrie 2009 13:36 (EET)

Violonistul Nicu Stanescu[modificare | modificare sursă]

Buna ziua, as vrea sa aflu mai multe informatii pe langa cele postate de mine despre violonistul Nicu Stănescu. Din unele informatii ale mele am aflata ca a fost atat violonist cat si dirijor, compozitor etc, dar as vrea sa aflu si unele melodii de ale sale viata sa si daca dumneata detii aceste informatii voi fi incantat sa le ascult deorece pe acest maestru al muzicii lautaresti l-am ascultat intepretand melodia "Ciocarlia" si de atunci mor de curiozitate sa caut si alte melodii sa gasesc si unele informatii asa ca m-am gandit la tine (dupa discutiile avute pe youtube) si poate mi-ai fi de mare ajutor. Si as mai avea o intrebare din inregistrarea aceasta [1] cu Aurelia Fatu Radutu, cine e dirijorul Marius Olmeazu sau Florin Economu.

Alexandru Grozuta[modificare | modificare sursă]

Nu te supara dar ma poti ajuta si pe mine cu cateva informatii despre maestrul Alexandru Grozuta cum ar fi in ce an sa nascut, cand a murit, daca canta la vre-un instrument etc. O seara placuta(Mecanicul (discuție) 7 septembrie 2010 21:49 (EEST)).

Violonistul Nicu Stanescu[modificare | modificare sursă]

Buna seara, nu m-am lasat si am incercat sa aflu informatii despre Nicu Stănescu asa ca am intrebat pe un prieten de-al meu care este profesor la Liceul de muzica din Bucuresti si mi-a dat destule informatii asa ca te-as ruga sa vezi si dumneata cine a fost Nicu Stanescu accesand acest link: http://ro.wikipedia.org/wiki/Nicu_St%C4%83nescu

Melodia "Cimpoiul"[modificare | modificare sursă]

Intr-un mesaj trimis de mine am observa ca ai pomenit de melodia Cimpoiul interpretata de Nicu Stanescu, dac adoresti imi poti unde o pot gasi si eu? Si daca doresti sa afli si alte melodii da-le maestrului de pe un album al sau poti intra aici http://physiome.org/~butterw/emdb/album.html?Electrecord-1110 poate deti si una din melodiile acelea, caci imi doresc foarte mult cantecele "Hora lui Nicu Stanescu" si "Lelita Floare".

Nicusor/Victor Predescu[modificare | modificare sursă]

Buna seara, scuze ca te deranjez dar as avea si eu intrebarea urmatoare, in inregistrarea aceasta video cu Emil Gavris http://www.youtube.com/watch?v=7P9rDMC_unk cine este dirijorul Nicusor sau Victor Predescu?

Ion Matache[modificare | modificare sursă]

Scuze daca te deranjez, dar imi poti spune si mie care este denumirea oficiala pentru melodiile aceastea cu Ion Matache: http://www.trilulilu.ro/Horatiu30/880da4d5dc3c03 si http://www.trilulilu.ro/Horatiu30/8a68a378394ef5

Nicu Stanescu[modificare | modificare sursă]

Multumesc pentru detalii pentru articolul lui Nicu Stanescu. Mai ai si alte informatii despre alti dirijori ca Victor Predescu, Nicușor Predescu, Ionel Budișteanu sau Radu Voinescu?

ORCHESTRA DE MUZICĂ POPULARĂ RADIO. Instrumentiști virtuozi[modificare | modificare sursă]

Scuze dacă te deranjez dar te rog eu din suflet îmi poți trimite și mie discul Orchestra de muzică populară Radio - Instrumentiști virtuozi” (Editura „Casa Radio”, 2006) deoarece tocmai ieri am fost la editură și am aflat ca nu mai există niciun exemplar și de aceea m-am gândit la tine ca poate ai un suflet bun și mă poți ajuta. Deci fa-i un upload pe megaupload sau altceva si trimite-mi link-ul te rog eu mult. (Mecanicul (discuție) 8 iulie 2011 15:02 (EEST))

‎==Discografia Ilenei Sărăroi==

Felicitări pentru demersul dumneavoastră. Am trecut la „patrularea” pe „pagini noi” și singurul motiv pentru care nu am marcat articolul dv. cu „verificat” este eticheta „se lucrează”. Dacă ați terminat, vă rog să mă anunțați. Toate cele bune, --Zsolt (discuție) 5 august 2011 09:53 (EEST)

Petre Gusti[modificare | modificare sursă]

Salut!

Sergiu, știi când a murit și când s-a născut Petre Gusti? Îmi cer scuze încă o dată dacă am făcut niște modificări distructive la articolele tale. Referitor la melodia aceia cu Ioana Radu, bunul meu prieten nu o are, și deaia mi-am pus speranțele în tine, dar dacă nu vrei să mi-o dai eu nu mă supăr. Apropo melodia „Eu cu neica trăiesc bine” a Rodicăi Bujor este tot cântec care laudă partidul comunist?

Numai bine! (Mecanicul (discuție) 19 decembrie 2011 18:12 (EET))

Articole[modificare | modificare sursă]

Nu te mai atinge de articolele mele! Cum tie nu-ti convine ca cineva sa-ti faca diverse modificari la ce ai scris tu, nici tu nu mai fa modificari la ale mele. Veziti de treaba ta! (Mecanicul (discuție) 26 februarie 2013 08:25 (EET))

Nu sunt articolele „tale”! Nu deții niciun drept asupra lor, ba mai mult, văd că te pricepi să faci pe scannerul. N-ai făcut decât să copiezi în neștire, mot-a-mot, din cărțile cu lăutari ale lui Viorel Cosma! —Sergiu S. (discuție) 26 februarie 2013 08:31 (EET)