Scooby-Doo! Masca Șoimului Albastru

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Scooby-Doo! Masca Șoimului Albastru
Rating
Titlu originalScooby-Doo! Mask of the Blue Falcon
Gencrossover fiction[*][[crossover fiction (placement of two or more otherwise discrete fictional characters, settings, or universes into the context of a single story)|​]]
comedie de groază  Modificați la Wikidata
RegizorMichael Goguen
ScenaristMarly Halper-Graser
Michael Ryan
Producător
  • James Tucker
  • Alan Burnett
  • Jason Wyatt
  • Sam Register
StudioWarner Bros. Animation
DistribuitorWarner Home Video
MuzicaMichael McCuistion
Lolita Ritmanis
Kristopher Carter
Distribuție
Premiera  (2013-02-26)
Durata78 de minute
ȚaraStatele Unite
Limba originalăEngleză
Precedat deScooby-Doo! Sub Cupola Circului  Modificați la Wikidata
Urmat deScooby-Doo! Adventures: The Mystery Map[*][[Scooby-Doo! Adventures: The Mystery Map (2013 film)|​]]  Modificați la Wikidata
Prezență online

Scooby-Doo! Masca Șoimului Albastru (în engleză Scooby-Doo! Mask of the Blue Falcon) este un film animat de acțiune și comedie direct-pe-video, și al nouăsprezecea în seria de filme direct-pe-video Scooby-Doo. Filmul reprezintă un crossover cu Șoimul Albastru și Dynomutt, Câinele Minune.

Filmul și-a început producția în 2012 și ulterior a fost lansat în 26 februarie 2013 de Warner Premiere. În același an a fost lansat și în România de subtitrat în română, și tot în luna februarie. De asemenea în România a avut premiera televizată pe canalul Boomerang în 13 martie 2016.

Premisă[modificare | modificare sursă]

Scooby-Doo și trupa lui abia așteaptă să asiste la o convenție de benzi desenate. Cei mai nerăbdători sunt Scooby și Shaggy. Șansa de a vedea un nou film inspirat de aventurile Șoimului Albastru, supereroul lor favorit, e prea bună ca s-o refuze. Însă ficțiunea devine realitate, pentru că hidosul Domn Hyde, un ticălos din serialul TV clasic Șoimul Albastru, prinde viață și încearcă să distrugă festivitățile. E timpul ca Echipa Misterelor să urmeze indiciile și să prindă monstrul în capcană. Trebuie să rezolve misterul înainte ca personajul negativ să distrugă convenția și premiera de film.

Referințe și note[modificare | modificare sursă]


Legături externe[modificare | modificare sursă]