Patrick Schwarzenegger

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Patrick Schwarzenegger
Patrick Schwarzenegger TIFF 2012.jpg
Nume la naștere Patrick Arnold Shriver Schwarzenegger
Născut(ă) 18 septembrie, 1993
Los Angeles, Statele Unite ale Americii Statele Unite
Ocupație actor, antreprenor, model
Părinți Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver

Patrick Arnold Shriver Schwarzenegger (n. 18 septembrie, 1993) este un actor, model și om de afaceri american. Este fiul mai mare al lui Arnold Schwarzenegger.

Biografie[modificare | modificare sursă]

Patrick Schwarzenegger s-a născut pe 18 septembrie 1993 la Los Angeles, Statele Unite în familia faimosului culturist, actor, iar mai târziu și guvernator al statului California, Arnold Schwarzenegger și a jurnalistei și publicistei Maria Shriver. Patrick are de asemenea, două surori mai mari, Katherine (n. 1989) și Christina (n. 1991), un frate mai mic, Christopher (n. 1997) și altul vitreg, Joseph Baena (n. 1997).

Diverse[modificare | modificare sursă]

Arnold Schwarzenegger și-a crescut copiii cu strictețe, dar cu începutul carierei sale politice în calitate de guvernator al Californiei a administrat copiilor săi tot mai puțin timp. După aflarea despre aventura tatălui său cu o menajeră și divorțul ulterior al părinților, Patrick a schimbat, probabil, numele Schwarzenegger cu al mamei, dar nici o confirmare oficială nu există.

La vârsta de 15 ani, cu ajutorul părinților, Patrick a fondat propria companie a sa, Project360 de producere a hainelor pentru bărbați. Schwarzenegger are, de asemenea, un contract cu agenția de modeling L.A. Models.

Primul rol important în film l-a jucat în Grown Ups 2, care va apărea pe ecrane anul acesta (2013).

În iunie 2012 a absolvit școala Brentwood. Iar în toamna aceluiași an Schwarzenegger și-a început studiile la Universitatea Californiei de Sud.

Referințe[modificare | modificare sursă]

Legături externe[modificare | modificare sursă]