Fișier:TBPoster.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

TBPoster.jpg(200 × 299 pixeli, mărime fișier: 27 KB, tip MIME: image/jpeg)

Utilizare cinstită pentru Taras Bulba (film din 2009)
Descriere

Posterul filmului Taras Bulba (2009). Se presupune că dreptul de autor al posterului aparține distribuitorului, realizatorului sau artistului grafic.

Sursa

http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB:TBPoster.jpg (Wikipedia în limba ucraineană )

Articol

Taras Bulba (film din 2009)

Secțiune folosită

Întregul poster: deoarece este o formă de promovare artistică, întreaga imagine este necesară pentru a identifica produsul sau serviciul.

Rezoluție joasă?

Rezoluția este suficient de mică pentru a putea fi identificat filmul, fiind mai mică decât posterul original.

Scopul utilizării

Imaginea este folosită pentru identificarea filmului, aducând o contribuție semnificativă la înțelegerea articolului. Ea este plasată în caseta de la începutul articolului pentru a asocia o imagine vizuală cu titlul articolului.

Înlocuibil?

Fiind o lucrare artistică, imaginea nu poate fi înlocuită cu o altă imagine cu conținut liber; orice altă imagine ddin acest film sau poster are drept de autor.

Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:TBPoster.jpgyes
Copyrighted

Această imagine reprezintă afișul unui film, iar drepturile de autor sunt deținute fie de compania care a creat afișul, fie de producătorul materialului video. Se consideră că utilizarea imaginii afișului la o rezoluție joasă din această categorie:

se poate consideră drept utilizare cinstită. Alte întrebuințări ale imaginii, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor.

Către cel care a trimis imaginea: vă rugăm să adăugați o justificare detaliată a utilizării cinstite.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală1 septembrie 2011 08:00Miniatură pentru versiunea din 1 septembrie 2011 08:00200x299 (27 KB)Cezarika1 (discuție | contribuții){{Material sub drepturi de autor |Descriere=Posterul filmului Taras Bulba (2009). Se presupune că dreptul de autor al posterului aparține distribuitorului, realizatorului sau artistului grafic. |Sursa=http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%B

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații