Discuție Wikipedia:Sfatul Bătrânilor/Arhiva 142

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 16 ani de Parvus7 în subiectul Cioturi şi Formate

Cioturi şi Formate[modificare sursă]

După o încuviinţare de la Adjapan - am început să sortez Cioturile şi Formatele luând ca bază Categoria:Fundament şi lăsând bineînţeles categoriile anterioare neatinse, pornind de la principiul mai bine apare în două sau trei categorii, decât în niciunul cum a fost de exemplu cazul lui Ciot-melodie.

Sper că am reuşit întregesc munca unor wikipedişti care au sortat cioturile. Sunt convins că mai sunt încă multe de făcut - n-am scris aceste rândduri pentru un - laudatio - ci am crezut că e necesar să expun ceace am încercat să realizez. De exemplu pentru uşurare se Caută' cuvântul fundament se poate ajunge direct în Categoria de bază (Cioturi Fundament).

Unele categorii ca Cioturi istorice nu le-am încadrat la Istorie de exemplu respectând clasificarea iniţială. De fapt la o clasificare se pot folosi o sumedenie de criterii şi puncte de vedere - la cei care doresc să efectueze modificări esenţiale, i-aşi ruga ca un gest de curtoazie să-mi scrie câteva rânduri - Cu stimă ---P-7 ✍ - 9 iulie 2007 11:41 (EEST)Răspunde